Süper Lig ekibine transfer yasağı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden ekiplerden GZT Giresunspor'un transfer tahtası, eski file bekçisi Adriano Facchini'ye olan borcu sebebiyle kapatıldı.

SPOR 15.03.2022, 18:35 16.03.2022, 11:16
Süper Lig ekibine transfer yasağı

Kulübün resmi internet adresi üzerinden gerçekleştirilen açıklamada, Giresunspor'un Ocak 2022 itibarıyla eski dönem borçlarını ödemek için büyük mücadele verdiğinin altı çizildi.

"Borçların sonu gelmiyor"

En son eski başkanlardan Sacit Ali Eren'in görev yaptığı dönemde kadroya katılan Adriano Facchini'ye 115.000 avroluk (yaklaşık olarak 2 milyon lira) bir borcun daha olduğunun ortaya çıktığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Kulübümüzün transfer tahtası, gelen bu borç sebebiyle yeniden kapanmıştır. Lig'de kalıcı olabilmek için büyük mücadele eden kulübümüz, eski yönetimlerin sonu bir türlü gelmeyen borç yüküyle de mücadele ediyor. Her gün bir yenisi daha eklenen ödenmeyen eski borçlar ile karşılaşmamız, artık kabul edilebilir limitleri aşmıştır. Bitmek tükenmek bilmeyen borç yükünün oluşturduğu hasar ve tahribatı siz değerli Giresunsporluların takdirine bırakıyoruz."

Brezilyalı kaleci Adriano Facchini, Giresunspor'un TFF 1'inci Lig'de ter döktüğü 2019-20 sezonunda kadroya dahil edilmişti.

Yorumlar (0)