Süper Lig ekibinde Patrick Kluivert dönemi

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, megakent İstanbul'a inen Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile anlaşmaya vardıklarını kaydederek, "Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Kontrat 2+1 senelik. Kampın ilk gününde oyuncuların başında olacak." dedi.

SPOR 01.07.2023, 00:52 Koray
Süper Lig ekibinde Patrick Kluivert dönemi

Başkan Sancak, iştirak ettiği bir televizyon kanalının canlı yayınında, görevinden ayrılan teknik direktör Vincenzo Montella'nın ardından Adana Demirspor'a uyum sağlayabilecek bir hoca aradıklarını kaydetti.

Bu süreçte birkaç teknik adamla görüştüklerini söyleyen Sancak, bunlardan birinin ise Patrick Kluivert olduğunu aktardı.



"Kampın ilk gününde oyuncuların başında olacak"

Sancak, Kluivert ile birkaç görüşme yaptıklarına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Kluivert da teknik direktörlük kariyerinde basamakları çıkmak istiyor. Allah'ın izniyle Adana Demirspor ile bunu başaracaktır. Nasıl ki Montella ara verdikten sonra bir çıkış yakaladıysa Kluivert da Adana Demirspor ve Türk futboluna önemli şeyler katacak. Hemen hemen tamamlandı, kontratımızı biraz sonra imzalayacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Kontrat 2+1 senelik. Kampın ilk gününde oyuncuların başında olacak. Transferlere ilişkin faaliyetleri de görüştük. Görüştüğümüz isimler de var. Allah'ın izniyle Cluj müsabakasına yetiştireceğiz. Onyekuru'nun kontratında Avrupa'ya gidersek zorunlu satın alma vardı, alacağız. Kluivert'ın başarılı olacağına inancım tam. Taraftarımız seyretsin, destek versin."

46 yaşındaki Hollandalı teknik adam ise mavi-lacivertlilerin Süper Lig'e yükseldikten sonra başarılı işler yaptığını dile getirerek, "Deneyimlerimi takıma aktararak hep beraber daha da başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)