Süper Lig ekibi seçime gidiyor

Kayserispor Kulübü'nün 10 Aralık'ta seçimli olağanüstü kongreye gideceği açıklandı.

SPOR 24.11.2022, 20:42 25.11.2022, 15:14
Süper Lig ekibi seçime gidiyor

Kulüp tarafından gerçekleştirilen yazılı açıklamada, bahse konu kongrenin 10 Aralık 2022 Cumartesi günü gerçekleştirileceği kaydedildi.

Söz konusu açıklamada, "Yönetim kurulumuz başkan ve mensupların katılımıyla toplanarak, 10 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda olağanüstü seçimli genel kurul gerçekleştirilmesine, çoğunluk sağlanmazsa toplantının 17 Aralık Cumartesi günü aynı yerde ve aynı saatte çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilmesine oy birliğiyle karar vermiştir." denildi. 

İstifa mesajı vermişti

Süper Lig'in 14'üncü haftasında konuk ettiği Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı, "Kayserispor için yapabileceğim pek bir şey kalmadı. 1,5 aylık arada muhakkak bu kulübe, kentin sahip çıkması lazım. Bu hususu kentin dinamiklerine duyurmak istiyorum. Herkese teşekkürler." ifadelerini kullanmıştı.

Gözbaşı, müsabakanın akabinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde transfer yasaklarına karşın üst sıralarda yer aldıklarını ifade etmişti. 

Tüm zorluklara karşın oyuncuların ve hocaların çaba sarf ederek takımı bir noktaya getirdiğini kaydeden Gözbaşı, üç sene evvel takım çok zor bir durumdayken başkanlığa talip olduğunu hatırlatmıştı. 

Büyük tehlikeler atlatarak Kayserispor'u Süper Lig'de tuttuklarını aktaran Gözbaşı, şöyle konuşmuştu:

"Son üç senede büyük mücadeleler verdik. Sanırım yaptığım maddi katkıyı kulüp tarihinde başka bir başkan yapmamıştır. Varımı yok etmiş durumdayım. Kayserispor yaşasın diye elimden geleni yaptım fakat artık gelinen son noktada benim Kayserispor için yapabileceğim pek bir şey kalmadı. Hem kendi ailem hem kendi işim, artık kendimi yok etme noktasındayım. Bu hususu kentin dinamiklerine duyurmak istiyorum. 1,5 aylık arada muhakkak bu kulübe, kentin sahip çıkması lazım. Bu süreçte Kayserispor'un yaşaması için çözümlerin konuşulması, karara varılması lazım. Artık benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Getirdiğim son noktadan sonra kulübe sahip çıkılması için, acıklı hikayelere dönmemesi için gereken çağrıyı buradan yapıyorum. Herkese teşekkürler."

Yorumlar (0)