Süper Lig'e yükselen ilk iki takım belli oldu

Aynı puana sahip Adana Demirspor, Samsunspor ve Giresunspor'un son haftaya ilk 3 sırada giriş yaptığı ligde Giresunspor ve Adana Demirspor son maçlarında da galip gelerek direkt olarak Süper Lig'e yükseldi.

SPOR 09.05.2021, 22:46 11.05.2021, 08:01
Süper Lig'e yükselen ilk iki takım belli oldu

TFF 1. Lig'de bugün son bulan normal sezon karşılaşmalarıyla doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükselecek iki ekibin yanı sıra play-off oynayacak olan takımlar ve eşleşmeleri de belirlendi.

İlk 2 takım belli oldu

Ligde son haftaya girilirken Giresunspor, Samsunspor ve Adana Demirspor'un 67'şer puanla sıralandığı şampiyonluk mücadelesinde Giresunspor ve Adana Demirspor, bugünkü Tuzlaspor ve Menemenspor karşılaşmalarını kazanarak adlarını Süper Lig'e yazdırmayı başardı.

Samsunspor 3. bitirdi

Süper Lig'e çıkabilmesi için üzerindeki iki ekipten de puan olarak geçmesi gereken Samsunspor ise deplasmanda Adanaspor'u 2-0 mağlup etmesine rağmen aynı puandaki rakiplerinin gerisinde kalarak ligi 3. sırada bitirdi.

Play-off eşleşmeleri belli oldu

Süper Lig'e direkt olarak katılım hakkı elde edemeyen Samsunspor, play-off yarı final müsabakasında Altınordu ile kozlarını paylaşacak. 

Play-off yarı final turundaki bir diğer maç ise Altay ve İstanbulspor arasında oynanacak. 

Yorumlar (0)