Süper Lig'e son bilet... Finalin adı belli oldu

Spor Toto 1'inci Lig play-off yarı final ikinci karşılaşmasında BB Erzurumspor, deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Yenilmesine rağmen İstanbulspor, finale çıktı ve Bandırmaspor'un rakibi oldu.

SPOR 29.05.2022, 20:40
Süper Lig'e son bilet... Finalin adı belli oldu

Spor Toto 1'inci Lig play-off yarı final ikinci müsabakasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda İstanbulspor'u 1-0'lık skorla mağlup etti. Bu neticenin akabinde İstanbul ekibi, ilk karşılaşmayı 4-2'lik skorla kazandığı için finale çıktı ve Royal Hastanesi Bandırmaspor'un rakibi oldu. 

Tek sayı 87'inci dakikada geldi

Mücadelenin 85'inci dakikasında Ali Yaşar’ın kırmızı kartla cezalandırılmasıyla birlikte 10 kişi kalan İstanbulspor, 87’inci dakikada Arvydas Novikovas’ın kaydettiği golle geriye düştü. Kalan dakikalarda BB Erzurumspor’un gayretleri yeterli olmadı ve İstanbulspor finalde Bandırmaspor’un rakibi olmaya hak kazandı.

Bandırmaspor-İstanbulspor maçı ne zaman?

Yarı finaldeki iki maçın ardından Eyüpspor’u saf dışı bırakarak ilk finalist olmayı başaran Bandırmaspor, 2 Haziran tarihindeki final karşılaşmasında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Kazanan taraf, Ankaragücü ve Ümraniyespor'un ardından Spor Toto 1'inci Lig’den Süper Lig’e çıkan son takım olacak.

Yorumlar (0)