Süper Lig devi Alexis Sanchez'i istiyor

İtalya devi Inter ile 2021-22 sezonu sonu itibarıyla sözleşmesi sona erecek ve takımdan ayrılacak olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Alexis Sanchez ile ilgilenen kulüplerden birinin de Galatasaray olduğu iddia edildi.

SPOR 12.04.2022, 23:35 13.04.2022, 11:53
Süper Lig devi Alexis Sanchez'i istiyor

Sarı-kırmızılıların, İtalya ekiplerinden Inter ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Sanchez ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Şili medyasında yer alan habere göre, İtalyan ekibi ile sözleşmesi bitecek olan Şilili futbolcu Sanchez'in, Galatasaray için transfer seçeneklerinden biri olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılı ekibin sportif direktörü Pasquale Sensibile'nin de Sanchez transferi için çalışma yürüttüğü iddia edildi.

Eski takımına da dönebilir

Söz konusu haberde, İspanya ekiplerinden Sevilla'nın sportif direktörü Monchi'nin de deneyimli futbolcunun transferi ile operasyon yürüttüğü belirtildi. Şilili futbolcu için transfer seçeneklerinden bir diğerinin ise futbolculuk kariyerinin ilk döneminde formasını giydiği Arjantin ekiplerinden River Plate olduğu kaydedildi. 

Dünya devlerinde forma giydi

Milano ekibiyle ile sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki oyuncu, bu sezon 31 karşılaşmada forma şansı bulurken, 7 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi. 

Sanchez, futbolculuk kariyerinde Manchester United, Arsenal ve Barcelona gibi dünya devlerinin de formasını terletti. 

Yorumlar (0)