Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü ne zaman çekilecek?

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunun fikstür çekiminin yapılacağı tarih netleşti. İşte futbolseverlerin merakla beklediği fikstür çekimi tarihleri...

SPOR 01.07.2022, 19:58 02.07.2022, 01:56 Hakan Öksüz
Süper Lig'de yeni sezonun fikstürü ne zaman çekilecek?

Futbolseverler, Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunun başlayacağı tarihi iple çekiyor. Liglerin tatile girmesiyle futboldan uzak kalan seyirciler, yeni sezonun fikstür çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Fikstür çekimiyle birlikte hangi haftada hangi maçların oynanacağı belli olacak.

Fikstür çekimleri pazartesi ve salı günü yapılacak!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), futbolseverlere müjdeli haberi verdi. TFF'den gelen açıklamaya göre Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig fikstür çekimi, önümüzdeki haftanın ilk iki gününde yapılacak. Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi, 4 Temmuz Pazartesi saat 19.00'da gerçekleştirilecek. Spor Toto 1. Lig fikstürü ise ertesi gün aynı saate çekilecek.

Fikstür çekimi ile beraber her iki ligde de hangi hafta hangi maçların oynanacağı netleşmiş olacak. Fikstür çekiminde kulüp temsilcileri ile birlikte TFF yetkilileri de yer alacak. Yayıncı kuruluş olan beIN Sports, fikstür çekimini naklen ekranlara getirecek.

Süper Lig'de taktik savaşları yaşanacak!

Süper Lig'in yeni sezonu, teknik direktörlerin taktik savaşına sahne olacak. Son şampiyon Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı, aynı başarıya yeniden ulaşmak için takımını sahaya sürecek. 

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Okan Buruk'un teknik direktörlük koltuğuna getirildiği Galatasaray ve Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, şampiyon olmak için kozlarını paylaşacak.

Yorumlar (0)