Süper Lig'de yaprak dökümü devam ediyor!

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunda şu zamana kadar 10 takım sezona başladığı teknik direktörle devam etmeme kararı aldı.

SPOR 25.01.2020, 12:16
Süper Lig'de yaprak dökümü devam ediyor!

Ligde 19. haftaya girilirken, geride kalan süreçte takımların çoğu sezona başladığı teknik direktörlerle yollarını ayırdı. Toplamda 10 kulüp teknik adam değişikliğine giderken 8'inde çalıştırıcılar görevine devam etti..

Antalyaspor, Beşiktaş, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği, Göztepe, Hes Kablo Kayserispor, Kasımpaşa, MKE Ankaragücü, Trabzonspor ve Yukatel Denizlispor'da teknik direktör değişikliği kararı alındı.

En çok değişiklik Kayserispor'da

Bu sezon teknik adam değişikliğine en çok başvuran takım Kayserispor oldu.

Mali açıdan yaşadığı sıkıntıların yanı sıra başarısız sonuçlarla da oldukça zor günler geçiren Kayserispor, sezona Hikmet Karaman ile başladıktan sonra sırasıyla Samet Aybaba, Bülent Uygun ve Robert Prosinecki'ye görev verdi.

Kayserispor'u değişiklikte Antalyaspor, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü takip etti.

Sezona Bülent Korkmaz ile başlayan Antalyaspor'da, sonrasında önce Stjepan Tomas'a ardından da Tamer Tuna'ya takım emanet edildi. 2019-2020 sezonuna Kemal Özdeş yönetiminde başlayan Kasımpaşa, daha sonra göreve gelen Tayfur Havutcu'nun da istifasıyla teknik direktörsüz kaldı. Sezona Metin Diyadin ile başlangıç yapan MKE Ankaragücü ise ardından göreve gelen Mustafa Kaplan ile de yollarını ayırdı.

Üç takımda teknik direktör arayışı

Süper Lig'de mücadele eden 3 takımda teknik adamlık görevine henüz kimse getirilmedi.

Abdullah Avcı ile yola devam etmeme kararı veren Beşiktaş, Tayfur Havutcu'nun istifa ettiği Kasımpaşa ile Mustafa Kaplan ile yollarını ayıran MKE Ankaragücü'nde henüz bir çalıştırıcı ile anlaşmaya varılmadı.

İki takımda çalışanlar

Üç teknik direktör, bu sezon Süper Lig'de iki farklı kulübün başında görev yaptı.

Bu sezon içinde Kasımpaşa'dan ayrılan Kemal Özdeş, Sergen Yalçın ile sözleşmesini fesheden BtcTurk Yeni Malatyaspor ile anlaşma sağladı. Sezona Göztepe'de başlayan Tamer Tuna, ikinci yarıya Antalyaspor'da başlangıç yaptı.

Başkent ekipleri içerisinde mekik dokuyan Mustafa Kaplan ise Gençlerbirliği ve MKE Ankaragücü'nün başında karşılaşmaya çıktı.
 

Yorumlar (0)