Süper Lig'de sözleşmesi sona erecek futbolcular!

Transfer dönemine az bir süre kala sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan futbolcular büyük takımların radarına girmeye başladı.

SPOR 05.12.2019, 17:16 05.12.2019, 17:26
Süper Lig'de sözleşmesi sona erecek futbolcular!

Bosman yasası kapsamında sözleşmesi biten ya da bitmesine 6 ay kalan oyuncular herhangi bir takımla herhangi bir izne tabi olmaksızın görüşme ve sözleşme imzalama hakkına sahip bulunuyor. Bu çerçevede Emre Kılınç, Ozan Tufan, Papiss Cisse, N'Sakala, Bifouma gibi futbolcular için resmen transfer yarışı başladı.

emre kılınç ile ilgili görsel sonucu

Emre Kılınç-Sivasspor-Yaş: 25-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Lider Sivasspor'da yıldızı parlayan Emre Kılınç son iki sezonda gösterdiği performans ile A Milli Takım'a kadar yükselişe geçti. Bu sezon 4 gol 5 asist yapan Emre Kılınç Türk futbolcular içerisinde en çok gol katkısı yapan oyuncu olarak yer alıyor.

ozan tufan ile ilgili görsel sonucu

Ozan Tufan-Fenerbahçe-Yaş: 24-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Fenerbahçe'de bu sezon en çok süre alan futbolcular içerisinde yer alan Ozan Tufan birden fazla pozisyonda forma giydi. Tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ın adeta jokeri olan Ozan Tufan ayrıca Euro 2020 elemelerinde de A Milli Takım'da da performansıyla büyük beğeni almıştı.

papis cisse ile ilgili görsel sonucu

Papiss Cisse Alanyaspor-Yaş: 34-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Ligin ilk 13 haftasında en çok gol atan iki oyuncudan birisi Alanyasporlu Papiss Cisse oldu. Yıldız futbolcu, ilerleyen yaşına rağmen transfer döneminde adı birçok kulüp ile anılacak gibi gözüküyor. Papiss Cisse iki sezonda Süper Lig'de 25 gol attı..

Süper Lig'de sözleşmesi bitecek oyuncular! Bedava transfer olabilir..

Thievy Bifouma-Yeni Malatyaspor-Yaş: 27 -Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Süper Lig'in en golcü oyuncularından birisi olan Bifouma sezon sonunda sözleşmesi bitecek bir başka futbolcu. Bu sezon 4 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 27 yaşındaki oyuncu Süper Lig tecrübesiyle yine gözde futbolculardan birisi olacak gibi...

gökhan töre yeni malatyaspor ile ilgili görsel sonucu

Gökhan Töre-Yeni Malatyaspor-Yaş: 27- Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Uzun süren sakatlık sürecinin ardından tekrardan kadroda yer alan Gökhan Töre son dönemde oldukça formda gözüküyor. 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon toplamda 1 gol 2 asist yaptı.

Fabrice N'Sakala ile ilgili görsel sonucu

Fabrice N'Sakala-Alanyaspor-Yaş: 29-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Alanyaspor'un yıldız futbolcusu Fabrice N'Sakala, yıl sonunda sözleşmesi sona erecek olan bir başka önemli oyuncuolar arasında. 1990 doğumlu futbolcunun adı Beşiktaş ile geçiyor. 

erdoğan yeşilyurt sivasspor ile ilgili görsel sonucu

Erdoğan Yeşilyurt-Sivasspor-Yaş: 26-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Altınordu takımında adından söz ettiren ve geçtiğimiz sezon Sivasspor'a transferi gerçekleşen Erdoğan Yeşilyurt bu sezon adeta Rıza Çalımbay'ın jokeri oldu. Oyuna sonradan dahil olup 3 gol atan Erdoğan'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Dever Orgill ile ilgili görsel sonucu

Dever Orgill-Ankaragücü-Yaş: 29-Sözleşme bitiş: 31.05.2020

Ankaragücü'nün Jamaikalı hücum oyuncusu Orgill adını kısa zamanda duyurdu. Sprinter futbolcu geçtiğimiz sezon Tyler Boyd ile beraber Ankaragücü takımında önemli işlere imza attı. Orgill Süper Lig'de 27 maçta 9 gol kaydetti.

Yorumlar (0)