Süper Lig'de sönmüşlerdi! Yeni takımlarında parladılar

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'de isteneni veremeyen golcüler, Avrupa'daki başarılarıyla göz dolduruyor. Slimani, Larin ve Diagne kulüplerinde toplamda 26 gollük katkı sağladılar.

SPOR 31.10.2019, 15:49 31.10.2019, 17:20
Süper Lig'de sönmüşlerdi! Yeni takımlarında parladılar

Ligden başka takımlara giden forvetler, gitmiş oldukları kulüplerde performanslarıyla tüm dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.

Geçen yıl Fenerbahçe'de oynayan İslam Slimani, Beşiktaş'tan kiralık olarak ayrılan Cyle Larin ve bonservisi Galatasaray'da bulunan Mbaye Diagne oyunlarıyla göz doldurdu.

slimani ile ilgili görsel sonucu

Sarı-lacivertli takımda oldukça kötü bir dönem geçiren ve sadece 5 kez fileleri havalandıran Slimani, sezon başında imza atmış olduğu Monaco'da forma giydiği 8 karşılaşmada 5 gol 7 asist ile oynadı.

cyle larin ile ilgili görsel sonucu

Beşiktaş'ın Zulte Waregem'e kiralalık olarak gönderdiği Cyle Larin de oldukça güzel bir performans sergiledi. Kanadalı forvet, çıkmış olduğu 12 karşılaşmada 4 gol kaydederken 6 da gol pası yaptı.

İkili Avrupa'da en çok asist yapan 10 isim arasında yer aldılar.

mbaye diagne ile ilgili görsel sonucu

Sarı-kırmızılı takımın Club Brugge'e kiralık olarak gönderdiği Mbaye Diagne de golleriyle gündem oldu. Forma giydiği 221 dakikada 4 kez fileleri havalandırdı.

Yorumlar (0)