Süper Lig'de skandal hata! Maçı erken bitiren hakem, oyuncuları duştan sahaya geri çağırdı

Süper Lig'in 12. haftasında, bu akşam oynanan Gaziantep FK - Kasımpaşa maçında sahalarda nadir görülen bir olay meydana geldi. Maçın hakemi Halis Özkahya, ikinci yarının sonuna en az 9 dakika uzatma ekledikten sonra maçı 90+5’te bitirdi. Hakemler ve futbolcular soyunma odasına giderken, maçın erken bitirildiği şeklinde uyarının ve Kasımpaşa tarafının itirazlarından sonra hakem Halis Özkahya, takımları soyunma odasından sahaya çağırarak maçı kaldığı yerden devam ettirdi.

SPOR 05.11.2021, 22:49 05.11.2021, 22:55
Süper Lig'de skandal hata! Maçı erken bitiren hakem, oyuncuları duştan sahaya geri çağırdı

Süper Lig'in 12. haftasında, bu akşam oynanan Gaziantep FK - Kasımpaşa maçında futbol sahalarında nadir görülen bir olay yaşandı.

Maçı 4 dakika erken bitirdi, oyuncuları soyunma odasından geri çağırdı

Maçın hakemi Halis Özkahya, ikinci yarıya en az 9 dakika daha uzatma verdi. Fakat hakem Özkahya, karşılaşmayı 90+5'te bitirdikten sonra futbolcular soyunma odasına gitti. Hakemin uyarılması ve Kasımpaşa tarafından yapılan itirazdan sonra hakem, oyuncuları soyunma odasından sahaya geri çağırdı. Hakemin bitiş düdüğünden 10 dakika sonra yeniden sahaya dönen iki ekibin futbolcuları, kalan 4 dakikayı da oynadıktan sonra maç sona erdi.

Öte yandan bazı oyuncuların, soyunma odasında duşa girdiği ve hakemin çağrısı ile birlikte duştan çıkıp maça geri döndüğü iddia edildi.

Hakem Halis Özkahya'nın, soyunma odasına gittiği esnada oldukça moralsiz olduğu gözlendi.

Gaziantep galip ayrıldı

Gaziantep Kalyon Stadyumu'ndaki karşılaşmada Gaziantep FK, Kasımpaşa’yı 2-0 mağlup etti.

Ev sahibi Gaziantep’e galibiyeti getiren golleri, 37. dakikada Figueiredo ve 86. dakikada Steve Caulker kaydetti.

Kasımpaşa'da 90+2. dakikada Eysseric, kırmızı kartla oyundan atıldı.

Bu sonuçla birlikte ligde 3 maç sonra kazanan Gaziantep FK, 15 puanla 11. sıraya yükselirken son 5 maçında 4. kez mağlup olan Kasımpaşa, 9 puanla 17. sırada kaldı.

Yorumlar (0)