Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş

Süper Lig'de Göztepe'yi 2-1'le geçen Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak bitirdi.

SPOR 15.05.2021, 22:31 16.05.2021, 00:50
Süper Lig'de şampiyon Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'de son hafta karşılaşmasında Göztepe ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Beşiktaş müsabakayı 2-1'lik skorla kazanarak puanı 84 yaptı ve 2 averaj farkla şampiyonluğa ulaştı.

Siyah-beyazlıların gollerini; dakikalar 10'u gösterdiğinde Domagoj Vida ve dakikalar 64'ü gösterdiğinde Rachid Ghezzal attı. Ev sahibi ekibin golü ise dakikalar 24'ü gösterdiğinde Alpaslan Öztürk'ten geldi. 

Vida ile öne geçti

Konuk ekipte Ghezzal'ın kullandığı kornerin ardından Vida, meşin yuvarlağı filelere göndererek Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

Göztepe beraberliği yakaladı

Geriye düştükten sonra Göztepe kontrataklarla rakip kaleye gitmeye çalıştı. İzmir temsilcisi de karşılaşmadaki golünü duran toptan buldu. Alpaslan Öztürk meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak durumu 1-1'e getirdi.

Ghezzal şampiyonluk golünü attı

Siyah-beyazlılar, ilk yarının berabere sonlanmasının ardından ikinci yarıya gol ve goller için çıktı. Siyah-beyazlıların atak yaptığı esnada Cyle Larin ceza sahası içinde kendini yerde bulunca, kariyerinin son maçına çıkan hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını işaret etti. Meşin yuvarlağın başına geçen Ghezzal golünü atarak Beşiktaş'ı tekrar öne geçirdi. 

















Yorumlar (0)