Süper Lig'de kritik hafta

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray, Medipol Başakşehir'i averajla geçip liderlik koltuğuna oturdu. İşte Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçları...

SPOR 10.05.2019, 11:41 10.05.2019, 12:59
Süper Lig'de kritik hafta

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasının açılış karşılaşmasında Antalyaspor, evinde Bursaspor'u ağırlıyor. Bugün (10 mayıs) akşam 20:30'da oynanacak kritik maçta Bursaspor'un puan kaybına tahammülü yok. 30 puanla 17. sırada yer alan Bursaspor için kümede kalmak adına galibiyetten başka bir seçenek kalmadı.

Lider Galatasaray zorlu Rizespor deplasmanında

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 3. sıradaki Beşiktaş'ı evinde 2-0 mağlup eden Galatasaray, averajla liderlik koltuğuna oturmuştu. Sarı kırmızılılar 32. haftada zorlu Rizespor deplasmanına çıkıyor. Karşılaşma 11 Mayıs Cumartesi günü 16:00'da oynanacak.

Fenerbahçe'nin kümede kalma mücadelesi!

Bu sezon mali, idari ve futbol anlamında her yer sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile kümede kalma savaşında rahat bir nefes almıştı. Sarı lacivertlilerin 32. haftadaki rakibi ise ligin son sırasındaki Akhisarspor. Fenerbahçe'nin galibiyeti halinde tüm sezon yaşadığı küme düşme korkusu büyük oranda bitecek. 11 Mayıs Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak karşılaşma saat 19:00'da başlayacak.

Trabzonspor Avrupa aşkına

Bu sezon istikrarlı bir görüntü sergileyen Trabzonspor'un hedefi ligi üçüncü sırada tamamlayıp UEFA Avrupa Ligine doğrudan katılabilmek. Üçüncü sıradaki Beşiktaş'ın, Galatasaray'a kaybetmesi ile ve Trabzonspor'un geçtiğimiz haftadaki galibiyeti iki takım arasındaki puan farkını 3'e düşürdü. Trabzonspor 33. haftada Beşiktaş'ı evinde ağırlayacak. Bu neden bordo mavililerin bu hafta tek hedefi kazanmak! Trabzonspor, 32. haftada evinde kolay kolay maç kaybetmeyen Konyaspor'a konuk olacak. Zorlu müsabaka 12 Mayıs Pazar günü saat 16:00'da başlayacak.

Başakşehir kan kaybına dur demek istiyor

Spor Toto Süper Lig'de son 4 haftadır kazanamayan ve bu süreçte 2 mağlubiyet alıp liderlik koltuğunu kaptıran Medipo Başakşehir kötü gidişe dur demek istiyor. Başakşehir'in 32. haftadaki rakibi ise özellikle ligin ikinci yarısında çıkış yakalayan MKE Ankaragücü. Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak maç 12 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da başlayacak.

Beşiktaş üçüncülük korumak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatsaray'a 2-0 mağlup olup liderlik şansını tepen ve şampiyonluk ihtimali çok azalan Beşiktaş, 3. sıradaki yerini korumaya çalışıyor. Siyah beyazlıların rakibi ise, Sergen Yalçın'la müthiş bir çıkış yakalayan ve 6. sıraya kadar yükselen Alanyaspor. Vodafone Park'ta oynanacak zorlu karşılaşma 13 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da başlayacak.

Yorumlar (0)