Süper Lig'de ilk hafta maçlarının hakemleri netleşti!

Yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda saat 20.00'de yapılacak İstanbulspor-Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu resmen başlayacak. İşte ligin açılış maçlarını yönetecek hakemler...

SPOR 04.08.2022, 16:24 Hakan Öksüz
Süper Lig'de ilk hafta maçlarının hakemleri netleşti!

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu, yarın oynanacak İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başlayacak. Ligin açılış haftasında oynanacak karşılaşmalarda hangi hakemlerin görev alacağı açıklandı. Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, yarın akşam saat 20.00'de İstanbulspor deplasmanına çıkacak. Karşılaşmanın orta hakemi Arda Kardeşler olacak.

Beşiktaş'ın maçı, Ümit Öztürk'e emanet!

Geçen sezon beklentilerin uzağında kalan ve Avrupa'ya gidemeyen Beşiktaş, sezonun ilk maçında Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak. 6 Ağustos Cumartesi saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak.

Galatasaray'ı ilk maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

2021-2022 sezonunu 13'üncü sırada tamamlayan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bu sezon şampiyon olmak istiyor. Sarı kırmızılılar, ligin açılış haftasında güçlü Antalyaspor'a konuk olacak. 7 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te başlayacak mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.

Fenerbahçe-Ümraniyespor maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Slovacko'yu ağırlayacak olan Fenerbahçe, sezonun ilk maçına pazartesi günü çıkacak. 8 Ağustos Pazartesi günü yapılacak maçta ligin yeni ekibi Ümraniyespor'u ağırlayacak olan sarı lacivertliler, karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Mücadelede düdük çalacak hakem ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak. 

İşte haftanın hakemleri

Cuma:

  • İstanbulspor-Trabzonspor: Arda Kardeşler

6 Ağustos Cumartesi:

  • Demir Grup Sivasspor-Gaziantep FK: Ali Şansalan
  • Beşiktaş-Yukatel Kayserispor: Ümit Öztürk

7 Ağustos Pazar:

  • VavaCars Fatih Karagümrük-Alanyaspor: Zorbay Küçük
  • Giresunspor-Adana Demirspor: Volkan Bayarslan
  • Fraport TAV Antalyaspor-Galatasaray: Atilla Karaoğlan

8 Ağustos Pazartesi:

  • Medipol Başakşehir-Kasımpaşa: Ali Palabıyık
  • MKE Ankaragücü-Arabam.com Konyaspor: Bahattin Şimşek
  • Fenerbahçe-Ümraniyespor: Yaşar Kemal Uğurlu

En deneyimli hakemler

Edinilen bilgilere göre bu sezon Süper Lig'de 24 hakem görev yapacak. 21 sezon boyunca 385 maça çıkan Cüneyt Çakır'ın, en tecrübeli hakem olduğu görülüyor. 18 sezon boyunca 285 karşılaşmayı yöneten Hüseyin Göçek ise Çakır'ın ardından en deneyimli ikinci hakem oldu. 

Yorumlar (0)