Süper Lig'de beşinci hafta özeti

Cemil Usta Sezonu'nda ligde 5. hafta programı tamamlandı.

SPOR 24.09.2019, 11:55 24.09.2019, 14:41
Süper Lig'de beşinci hafta özeti

Haftanın ilk karşılaşması, 20 Eylül Cuma günü Bornova Stadyumu'nda oynanan Göztepe-Konyaspor karşılaşması ile başladı. Karşılaşma 1-0 Göztepe'nin galibiyeti ile tamamlanırken, maçın tek golünü 76. dakikada Göztepe takımından Alpaslan Öztürk penaltıdan kaydetti.

Süper Lig'de Konyaspor ile oynadığı 4 maçıda kaybetmeyen Göztepe, rakibini evinde ağırladığı iki maçında kazanan tarafı oldu.

Göztepe 5 punla 13. sırada, Konyaspor ise 6 puanla 10. sırada yer alıyor.

21 Eylül Cumartesi

Cumartesi günü ilk karşılaşma Kasımpaşa-Antalyaspor arasında oldu. 3-0 skor ile biten karşılaşmanın gollerini 53. dakikada Mustafa Pektemek, 60 ve 80. dakikada Mame Baba Thiam attı.

Kasımpaşa Süper Lig'de 4 puanla 16. sırada, Antalyaspor 5 puanla 4. sırada.

Cumartesi günü oynanan bir diğer karşılaşması ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ilk golünü 13. dakikada Kayserispor'dan Pedro Henrique atarken, 74. dakikada Radoslaw Murawskiden gelen gol ile eşitlik yakalandı.

Günün son maçında ise Fenerbahçe evinde Ankaragücü'nü konuk etti. Karşılaşma 16. dakikada Ankara ekibinden Dever Orgill, Fenerbahçe'den Mathias Jorgensen ve Vedat Muriç'in golleri ile 2-1 tamamlandı.

Karşılaşmanın başlangıcında dikkat çeken detaylardan birisi Fenerbahçe takım oyuncularının seramoniye henüz 20 yaşında 4. kez kanserle mücalesine yenik düşen Neslican Tay'ı anan bir pankart ile çıkması oldu.

22 Ekim Pazar

Pazar günü  Çaykur Rizepor-Gazişehir Gaziantep karşılaşması ile başladı. Çaykur Rizespor'un kaybettiği maçın gollerini 12. dakikada Gaziantep'ten Muhammet Demir, 16. dakikada Patrick Twumasi ve 65. dakikada Rizespor'dan Braian Samudio attı.

Rizespor ile Gazişehir FK, Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geldi.

Eryaman Stadyumu'nda Gençlerbirliği, Alanyaspor'u konuk etti. Eşitlikle biten karşılaşmanın gollerini penaltıdan 45+2'de Bogdan Stancu ve 66. dakikada Alanyaspor'dan Ceyhun Gülselam kaydetti.

13 puanla Alanyaspor liderliğe sahipken, Gençlerbirliği ise 2 puanla son sırada yer alıyor.

Pazar günü son maçta ise Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. 23. dakikada sarı-kırmızılı takımdan Jean Michael Seri ve maçın son dakikalarında Malatyaspor'dan Guilherme'nin golü ile beraberlikle tamamlandı. 

23 Ekim Pazartesi

Dün oynanan Beşiktaş-Medipol Başakşehir karşılaşması 1-1 eşitlikle tamamandı. Karşılaşmanın gollerini 54. dakikada Enzo Crivelli ve penaltıdan Burak Yılmaz attı.

6. haftanın son karşılaşması ise Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor ve Trabzonspor arasında oynandı. Kendi sahasında 2-1 Trabzonspor'u mağlup eden kırmızı-beyazlı takımın gollerini 41. dakikada Andrade dos Santos ve maçın uzatma dakikalarında Uğur Çiftçi kaydetti.
 

Yorumlar (0)