Suat Serdar: Asker selamına karşıyım

Almanya Bundesliga ekiplerinde Schalke'de forma giyen Suat Serdar, A Milli Futbol Takımımızın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda oynadığı Arnavutluk ve Fransa maçlarında yaptığı asker selamıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Suat Serdar'ın Ozan Kabak ve asker selamı ile ilgili söyledikleri tepki çekti.

SPOR 17.10.2019, 11:07
Suat Serdar: Asker selamına karşıyım

A Millî Futbol Takım'ın EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda çıkmış olduğu karşılaşmada Arnavutluk ve Fransa maçlarında yaptığı gol sonrası sevinci olan asker selamıyla ile alakalı olarak Schalke 04'te kadroda yer almakta olan ve A Millî Takım yerine Almanya Millî Takımı'nı tercih eden Suat Serdar konu ile alakalı bir açıklama yaptı.

Suat Serdar yapmış olduğu demeçtte, Türkiye A Millî Futbol Takımı'nın EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda Arnavutluk ve Fransa ile oynadığı karşılaşmalarda golün ardından yapmış olduğu asker selamına karşı olduğunu belirtti.

Schalke kadrosunda yer almakta olan Serdar, Fransa karşılaşmasının ardından asker selamı veren takım arkadaşı Ozan Kabak adına da açıklamada bulunurak, "Biz savaşa karşıyız, Ozan da öyle. Yaptığı asker selamı hareketi de o amaçla değil, medya abartıyor." dedi. Suat Serdar'ın Ozan adına da konuşması büyük tepki aldı.

İlgili resim

Alman dergisi Kicker'de, Schalke 04 takımının Ozan Kabak ile 'asker selamı' bir konuşma yapacağı iddia edildi. Yer alan haberde, "Ozan Kabak ile "asker selamı" konusunu kendi aramızda konuşacağız. Takımımız, yaşanan olaylarla ilgili bu sembolik hareketlerden kendini uzak tutmak istiyor." denildi.

Yorumlar (1)
Bahri 5 yıl önce
Kodumun totosu