Spor kulüplerinden harekâta destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmen başladığını duyurduğu Barış Pınarı Harekâtı'na spor kulüplerinden destek mesajları geldi.

SPOR 09.10.2019, 17:11 09.10.2019, 18:31
Spor kulüplerinden harekâta destek!

Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınar Harekâtı'na spor kulüplerinden destek mesajları gelmeye başladı.

Beşiktaş: "Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve Deaş terör örgütlerine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekât'nda Şanlı Ordumuza muvaffakiyetler dileriz. Dualarımız ve Kalplerimiz Mehmetçiklerimizle... #TürkMilletiOrdusununYanında"

Fenerbahçe: "İstiklal ve istikbalimizin korkusuz bekçisi olan Türk Silahlı Kuvvetlerimize muvaffakiyetler diliyoruz.  Kalbimiz ve dualarımız Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan askerlerimizle... #TürkMilletiOrdusununYanında"

Adanaspor: "Kalbimiz ve dualarımız #BarisPinariHarekati ’nda görev alan kahraman askerlerimizle!"

Sivasspor: "Ülkemizin güvenliği, aziz milletimizin huzuru, bölgemizde barış ve selametin temini için başlatılan #BarışPınarıHarekatı’nda kahraman askerlerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Destek ve dualarımız kahraman Mehmetçiğimizle birlikte... #TürkMilletiOrdusununYanında"

Galatasaray: "Ülkemizin bağımsızlığının ve güvenliğinin teminatı ve koruyucusu Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerine karşı başlattığı #BarışPınarıHarekatı'nda muvaffakiyetler diliyoruz. Kalbimiz ve dualarımız askerlerimizle. #TürkMilletiOrdusununYanında"

Ankaragücü: "Ülkemizin ve milletimizin koruyucusu Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine karşı başlattığı #BarışPınarıHarekatı'nda muvaffakiyetler dileriz. Kalbimiz, dualarımız sizinle"

Yorumlar (0)