Spor dünyasından "Tıp Bayramı" mesajı

Süper Lig'in dört büyükleri sosyal medyadan 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

SPOR 14.03.2020, 14:46
Spor dünyasından "Tıp Bayramı" mesajı

Kulüpler Covid-19'a da dikkat çektikleri mesajlarında tıp çalışanlarının fedakarlıklarından bahsetti.

Galatasaray yayımladığı mesajda korovirüse vurgu yaparak, "Dünyanın her köşesinde, insan hayatı için gecesini gündüzüne katıp, sonsuz sabır ve üstün gayretle çalışan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarız. İyi ki varsınız. Kovid-19'la birlikte mücadele ettiğimiz bu zorlu günlerde onları rahatlatacak ve kendimizi koruyacak önlemleri almak bizim elimizde." sözleriyle Tıp çalışanlarının bayramını kutladı.

Fenerbahçe mesajında, "Gece gündüz bizler için fedakarca çalışan tüm doktor ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun. Hem kişisel sağlığımızı korumak hem de sağlık çalışanlarının yükünü hafifletmek adına Kovid-19 için önlemlerimizi almayı unutmayalım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş paylaşımını, "Bizler için gece gündüz büyük bir özveriyle görev yapan, ortaya çıkan salgın hastalığın yayılmasını önlemek, tespitini ve tedavisini yapmak için bugünlerde yoğun mesai harcayan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun." şeklinde belirtti.

Trabzonspor ise gönderdiği mesajda, "Toplum sağlığı açısından zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde de büyük bir özen ve özveri ile çalışan tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyoruz." denildi.

Yorumlar (0)