Spor dünyası hain saldırıyı kınadı!

Spor dünyası, İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askerlerine yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin başsağlığı mesajları yayınladı. 

SPOR 28.02.2020, 10:17
Spor dünyası hain saldırıyı kınadı!

İdlib'de Beşşar Esed rejimi unsurları tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askerlerine yönelik hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucu 33 Türk askeri şehit oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig ekipleri, İdlib'de düzenlenen ve 33 Türk askerinin şehit olduğu alçak saldırıyı kınadı. Aynı zamanda, şehit düşen Mehmetçiklerimiz için başsağlığı diledi. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)

"Suriye'nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize rejim unsurları tarafından düzenlenen hain saldırı sonucu kahraman askerlerimizin şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)

"Suriye’nin İdlib bölgesinde bulunan askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu kahraman Mehmetçiklerimizin şehit olduğunu ve yaralandığını derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayız.

Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz."

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)

"İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

BEŞİKTAŞ

"İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucu, kahraman Mehmetçiklerimizin şehit düştüğünü ve yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Şehit askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

FENERBAHÇE

"İdlib’de askeri güçlerimize düzenlenen hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

GALATASARAY

"Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz."

TRABZONSPOR

"Suriye’nin Idlib bölgesindeki hain saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz!"

Yorumlar (0)