Spor camiasından "Barış pınarı" mesajları!

Spor camiası da TSK'nın, Suriye'nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridorunu yok etmek için başlattığı "Barış Pınarı Harekâtı" hakkında paylaşımlar yaptı.

SPOR 09.10.2019, 22:22
Spor camiasından "Barış pınarı" mesajları!

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu ile Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor kulüpleri başta olmak üzere spor camiasından "Barış Pınarı Harekatı"na destek geldi.

TFF'nin sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda, "Türk Silahlı Kuvvetlerimize, vatanımızın güvenliğini sağlamak, terör tehdidini bertaraf etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda muvaffakiyetler dileriz. Kalbimiz ve dualarımız kahraman Mehmetçiklerimizle. #TürkMilletiOrdusununYanında." ifadeleri kullanıldı.

TBF adına Başkan Hidayet Türkoğlu da "Ülkemize yönelik terör tehdidini ortadan kaldırmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda görev alan kahraman Mehmetçiklerimize muvaffakiyetler dilerim. Dualarımız sizinle." paylaşımını yaptı.

Futbolda "Dört Büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor da mesajlarıyla Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Yorumlar (0)