Sosyal medya mesajlarına dayanamadı! Kariyerini noktaladı...

İngiliz kaleci Ted Smith, sosyal medyadan gelen kötü yorumlara dayanamayıp futbol kariyerini 24 yaşında noktaladığını açıkladı.

SPOR 30.04.2020, 11:08
Sosyal medya mesajlarına dayanamadı! Kariyerini noktaladı...

Son olarak İngiltere 1. Ligi’nde mücadele eden Southend United forması giyen genç kaleci Ted Smith, kendisine gelen yorumlara psikolojisinin dayanmadığını belirtip futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

24 yaşındaki kaleci konu hakkında, “Bu ben değildim, zevk aldığım şey bu değildi. Futbolu ve antrenmanları seviyordum. Ancak maçtaki baskılar benim için fazlaydı. Maçtan sonra sosyal medyada insanların ne yazdığına bakıyordum. Yapılan kötü yorumlar beni hafta boyunca etkiliyordu. Psikoloğa bile gittim. Bu soruyu kendime defalarca sordum ve futbolu bırakmaya karar verdim. Benim gibi bu durumda olan insanlar olabilir. Umarım söylediklerim başkalarının hayatının futboldan daha değerli olduğu fark etmelerine yardımcı olabilir” ifadelerini kullandı.

Smith gelen her yoruma baktığını ve psikologların bile buna çare olamadığını söyledi. Genç kaleci İngiltere Milli Takımı’nın 18, 19 ve 20 yaş altı formalarını giyerken, bir dönem Tottenham Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun transfer listesinde yer almıştı.

Yorumlar (0)