Sörloth, Fenerbahçeli taraftara yanıt verdi: Başarılar!

Fenerbahçe, daha önce Trabzonspor forması ile Süper Lig'de gol kralı olan Norveçli golcü Alexander Sörloth'un peşine düştü. 26 yaşındaki golcü isim, bir Fenerbahçe taraftarının "Gelecek misin?" şeklindeki sorusunu yanıtladı.

SPOR 01.08.2022, 10:39 02.08.2022, 08:59 Hakan Öksüz
Sörloth, Fenerbahçeli taraftara yanıt verdi: Başarılar!

Evinde oynadığı rövanş maçında Dinamo Kiev'e 2-1 yenilen ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yarışmanın içinde kalmak isteyen sarı lacivertliler, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Teknik direktör Jorge Jesus'un verdiği listeye göre eksik bölgelere transfer yapan Fenerbahçe, hücum gücünü artırmak için harekete geçti.

Sarı lacivertlilerin forvet adayının, uzun zamandır gündeme gelen Alexander Sörloth olduğu kaydedildi. Trabzonspor formasıyla 2020-2021 sezonunda 33 gole imza atan Sörloth'u kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler, transfer için şartları zorluyor. 

Sörloth gelmeyi düşünmüyor

Geçen sezon İspanyol ekibi Real Sociedad'da top koşturduktan sonra yeniden Leipzig'e dönen Norveçli golcünün Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmadığı biliniyor. Sörloth ile bir araya gelen Fenerbahçeli bir taraftar, "Seni Fenerbahçe'ye bekliyoruz. Gelir misin?" şeklinde bir soru yöneltti. Şu an Leipzig'in oyuncusu olduğunu belirten Sörloth, "Yeni sezonda Fenerbahçe'ye başarılar dilerim." dedi.

Son transferler Peres ile Henrique oldu

Bundesliga'dan ayrılmak istemediğini belirten Sörloth'un, bu sezon Fenerbahçe'ye gelmesi zor görünüyor. Kim Min-Jae'yi Napoli'ye gönderen sarı lacivertlilerin, bundan sonra hangi isimleri kadrosuna katacağı merak ediliyor. Son olarak stoper bölgesine transfer yapan Fenerbahçe, Luan Peres ile Gustavo Henrique'yi renklerine bağlamıştı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi mesaisinde!

Öte yandan UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turu ilk maçında Çekya ekibi Slovacko ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını Jorge Jesus yönetiminde sürdürüyor. Çekya temsilcisini perşembe günü Ülker Stadyumu'nda ağırlayacak olan Fenerbahçe, maçtan net galibiyet ile ayrılmak istiyor. 4 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak maç, Exxen platformu üzerinden naklen ekranlara gelecek.

Yorumlar (0)