Son şampiyon Trabzonspor, sezonu 3 puanla açtı!

Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçında İstanbulspor deplasmanına çıkan son şampiyon Trabzonspor, Cornelius ve Denswil'in golleriyle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

SPOR 05.08.2022, 23:06 05.08.2022, 23:42 Hakan Öksüz
Son şampiyon Trabzonspor, sezonu 3 puanla açtı!

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk maçı, İstanbulspor ile Trabzonspor arasında yapıldı. Lige bu sezon yükselen İstanbulspor, son şampiyon Trabzonspor'dan puan koparmak için sahaya çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 16'ncı dakikada Andreas Cornelius ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitti.

Denswil skoru belirledi

İlk yarı etkisiz bir oyun ortaya koyan İstanbulspor, maçın ikinci yarısında Trabzonspor kalesine yüklemeye başladı. Buna rağmen aradığı golü bir türlü bulamayan İstanbulspor, Denswil'in 86'daki golüne engel olamadı. Karşılaşma, Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle noktalandı. Geçen sezonun şampiyonu Trabzonspor, sezona 3 puanla başlayarak moral depoladı.

Bordo mavililer, ligin ikinci haftasında Kayserispor'u ağırlayacak!

Trabzonspor, ligin ikinci haftasında 12 Ağustos Cuma günü Hatayspor'u konuk edecek. İstanbulspor ise 13 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor deplasmanına gidecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında 16 Ağustos Salı günü deplasmanda Kopenhag ile karşılaşacak. Turun rövanş maçı 24 Ağustos Çarşamba günü yapılacak.

Yorumlar (0)