Sloukas: "Obradovic giderse işler değişir"

Fenerbahçe Beko'nun Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas takımdaki geleceği hakkında konuştu.

SPOR 08.04.2020, 11:55
Sloukas: "Obradovic giderse işler değişir"

Sarı-lacivertlilerle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Sloukas, hakkında çıkan Olympiakos ya da Panathinaikos'a gidecek haberleri hakkında Yunanistan basınına açıklamalarda bulundu.

Sloukas takımdaki geleceğinin Obradovic'in kalıp kalmayacağına göre değişeceğini belirterek, “Olympiakos ya da Panathinaikos‘a döneceğime dair haberler var. Bu senaryoları ben de görüyorum ama Fenerbahçe ile bir yıllık daha sözleşmem var. İçinde bulunduğumuz sıra dışı durumdan dolayı farklı düşüncelere sahibim ama bu hala kontratım olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Eğer söylentilerdeki gibi Obradovic takımdan ayrılırsa işler değişebilir.” şeklinde konuştu.

Takımın koronavirüs salgınında neler olduğuyla ilgili soruya, “Anladığımız kadarıyla birkaç takım arkadaşım Rusya’da Khimki ile oynadığımız maç için bulunduğumuz esnada virüsü kaptı. Ben o maçta oynamadığım için İstanbul’da kalmıştım. Ancak bu durumun hepimizi korkuttuğunu söylemem gerekiyor. Türkiye’de durumun başlarda gerektiği kadar ciddiye alınmadığını liglerin bir süre daha devam etmesiyle birlikte gördük. Umarım her şey kısa süre içerisinde yoluna girer." ifadelerini kullandı.

Euroleague'in askıya alınması hakkında da konuşan Sloukas, Euroleague sezonunun iptal olacağına inandığını söyledi.

Yorumlar (0)