Sinan Gümüş'ten Fenerbahçe'ye mesaj: İhtiyaç halinde hazırım

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş, sosyal medya platformu Instagram'dan yaptığı paylaşımla hakkındaki iddialara açıklık getirdi ve ihtiyaç halinde hazır olduğunu belirtti.

SPOR 11.09.2021, 15:43 12.09.2021, 14:24
Sinan Gümüş'ten Fenerbahçe'ye mesaj: İhtiyaç halinde hazırım

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen fakat transfer sürecinde bir kulüp ile anlaşmayan Sinan Gümüş, açıklama yaptı.

“Sizinle sadece gerçekleri paylaşmak istiyorum”

Kendisi hakkında son günlerde birçok haberin yapıldığını belirten Sinan Gümüş, gerçekleri anlatmak istediğini belirtti. Fenerbahçe’ye gelirken, basına yansımayan pek çok fedakarlık yaptığını aktaran Sinan Gümüş, kamuoyunda ‘yalnızca maddiyatı ön planda tuttuğu’ şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını, her zaman formanın hakkını vermeye çalıştığını ifade etti. 

Kulübün verdiği karara saygı duyduğunu belirten Sinan Gümüş, gideceği kulüp konusunda hür iradesini kullanmak istediğini, tek isteğinin bütün tarafların mutlu olacağı bir karar vermek olduğunu dile getirdi. Sinan Gümüş, kendisiyle ilgilenen pek çok kulübün teklifine olumlu yaklaştığını ancak bu transferlerin gerçekleşmediğini kaydetti.

“İhtiyaç halinde hazırım”

Kendisini hiçbir zaman Fenerbahçe’den büyük görmediğini söyleyen Sinan Gümüş, Fenerbahçe için oynamaktan dolayı gurur duyduğunu, yaşanan her şeye rağmen çalışmalarını sürdürüp kendisini hazır tutacağını belirterek, ihtiyaç halinde kulübe hizmet etmeye hazır olduğunu Fenerbahçe teknik ekibi ve yönetimine iletti.

Sinan Gümüş’ün açıklamaları şu şekilde:

Yorumlar (0)