Shane Larkin millî takım forması giyecek!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes'in başarılı oyuncusu Shane Larkin hakkında önemli açıklamalar yaptı.

SPOR 05.01.2020, 10:27
Shane Larkin millî takım forması giyecek!

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Shane Larkin konusunda TRT Spor’da yayınlanan Ajans saati programında açıklamalar yaptı.

Yıldız basketbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerden sonra Türk pasaportuna sahip olacak.

Hidayet Türkoğlu merakla beklenen Shane Larkin’in Türk vatandaşlığına geçmesi konusunda girişimlerin başladığını söyledi. Türkoğlu’nun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Larkin’i milli forma ile görürüz"

“Cumhurbaşkanımızın her sözü bizim için emirdir. Zaten gerekli görüşmeleri yapıyorduk. Gerek ben gerekse ekibim Larkin ve menajeriyle girişimlerde bulunduk. Bugün menajeri Türkiye’ye gelecek. Kendisiyle bir görüşme yapacağız. Bu görüşme de olumlu giderse Larkin’i milli forma ile görürüz. Gerekli adımlar atılacaktır. Shane Larkin şu ana kadar ay yıldız için kullandığı sözler için teşekkür ederiz. Milli takım formasını giymek istemesi de bizi gururlandırıyor”

"Larkin de istiyor"

“Larkin’i Türk yapma konusunda gerekli adımlar atılacaktır, böyle bir oyuncunun kadroda olmasını herkes ister. Larkin de istiyor. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Böyle girişimler bulunmamıştık, havada kalıyordu. Bu biraz ciddiye bindi. Euroleague’in en değerli oyuncusu bizim kadromuza büyük değer katacaktır”

Yorumlar (0)