Sevilla, Nelsson için bu kez kararlı: 25 milyon avro…

Yaz transfer döneminde Victor Nelsson’u transfer edebilmek için uzun süre temaslarda bulunan ancak bu çabalarında başarılı olamayan Sevilla, Danimarkalı yıldız için bir kez daha devreye girdi. Edinilen bilgilere göre İspanyol ekibi, ara transfer döneminde Nelsson’u kadrosuna katmak için fesih bedeli olan 25 milyon avroyu gözden çıkardı. 

SPOR 27.11.2022, 13:59 27.11.2022, 14:01
Sevilla, Nelsson için bu kez kararlı: 25 milyon avro…

Galatasaray’dan Marcao’yu kadrosuna katan Sevilla, Brezilya futbolcunun savunma hattındaki partneri Victor Nelsson’u da transfer etmek istiyor. Yaz aylarında Danimarkalı futbolcunun transferi için Galatasaray yönetimiyle sıkı bir pazarlığa giren İspanyol ekibi, pürüzlerin giderilememesi sebebiyle transferi askıya almıştı. İspanyol basınında yer alan son iddiaya göre Sevilla, Nelsson için bir kez daha kolları sıvadı. İspanyol ekibinin ara transfer döneminde oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği öğrenildi. 

25 milyon avroyu gözden çıkardılar

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu için yaz aylarında 15 milyon avroya kadar çıktığı iddia edilen Sevilla’nın bu kez fesih bedeli olan 25 milyon avroluk ücreti ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. Son senelerde Avrupa’dan talipleri artan Nelsson için diğer potansiyel rakiplerini elemek isteyen Sevilla yönetimi, Galatasaray ile pazarlık masasına oturmadan oyuncuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Danimarka Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Nelsson da yaz aylarında yaptığı açıklamada Sevilla’ya transfer olmak istediğini dile getirmişti. Bu sebeple Sevilla’nın çıkış bedelini ödemesi halinde oyuncunun transfer sürecinde zorluk çıkarması beklenmiyor. 



Nelsson’un kariyeri

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 14 milyon avro olan Danimarkalı stoper Victor Nelsson, profesyonel futbol kariyerine Nordsjaelland altyapısında başladı. Kısa sürede kendini göstererek A takıma yükselen yıldız futbolcu, 2019 yılında Kopenhag’a 3,6 milyon avro bonservis bedeliyle transfer oldu. 2 sene Kopenhag’da forma giyen Nelsson, 2021 yılında Galatasaray’a 7 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. Danimarka A Milli Takımı’nın formasını ilk kez 11 Kasım 2020 tarihinde giyen Nelsson, bugüne kadar 8 kez milli oldu. Galatasaray, oyuncunun serbest kalma bedelini 25 milyon avro olarak açıklamıştı. 

Yorumlar (0)