Sergio Oliveira, Galatasaray için İstanbul'da!

Yeni sezonda şampiyon olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Porto takımının orta sahası olan Sergio Oliveira'yı İstanbul'a getirdi.

SPOR 08.07.2022, 20:19 12.07.2022, 08:41 Hakan Öksüz
Sergio Oliveira, Galatasaray için İstanbul'da!

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray, topladığı 52 puanla Süper Lig'i 13'üncü sırada tamamlamıştı. Takımın başına Okan Buruk'u getiren Galatasaray, yeni sezon hedefini "şampiyonluk" olarak belirledi. Sarı kırmızılı yönetim, yeni sezon kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Saat 19.00'da havaalanına indi!

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Portekizli Sergio Oliveira'yı İstanbul'a getirdi. Saat 19.00'da Atatürk Havalimanı'na inen 30 yaşındaki futbolcu, herhangi bir açıklama yapmadan kendisini bekleyen özel araca binerek havaalanından ayrıldı.

Geçen sezon Roma'ya gönderilmişti

Porto takımından transfer edilen Sergio Oliveire'nın, Galatasaray'ın orta sahasındaki sorunları çözmesi bekleniyor. Önceki sezonun ikinci yarısında Jose Mourinho'nun yönetimindeki İtalyan ekibi Roma'ya kiralık olarak giden Portekizli oyuncu, burada UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazandı. 

Porto'nun altyapısında yetişti

Roma ile 21 maça çıkan Sergio Oliveira, 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Kariyerine Porto takımının altyapısında başlayan Portekizli futbolcu, daha sonra Mechelen, Nantes ve PAOK gibi kulüplerde de top koşturdu.

Yorumlar (0)