Sergen Yalçın’dan maç sonrası açıklamalarda Batshuayi sürprizi

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın 3 golle 3 puanı aldıkları karşılaşma sonrası yaptığı basın toplantısında Batshuayi’nin eğer bir aksilik olmazsa gelecek hafta İstanbul’da olacağını kaydetti.

SPOR 14.08.2021, 00:33 14.08.2021, 00:36
Sergen Yalçın’dan maç sonrası açıklamalarda Batshuayi sürprizi

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş yeni sezona hızlı başladı.

Ligde 2021-2022 sezonu Beşiktaş-Rizespor karşılaşmasıyla başladı.

Sezonda ilk maçta üstün bir oyun oynayan Beşiktaş 3-0 skorla üç puanı aldı.

Beşiktaş çalıştırıcısı Yalçın maç sonrası açıklamalar yaptı.

“İstediğimiz oyunu elde edemedik”

Yalçın, istedikleri oyunu oynadıklarını söyleyerek, “Sezondaki ilk maçlar, ilk periyotlar her daim zor oluyor. Halihazırda hazırlık aşamasındayız. Sakatlıktan çıkmış olan geç katılan oyuncularımız bulunuyor. Çok da hazır olduğumuzu söyleyemeyiz ancak istediğimiz gibi bir oyun oynadık.” dedi.

“Üç puanla başlamak oldukça iyi oldu”

Yalçın, ilk karşılaşmayı üç puanla bitirmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, “Bugün için oynanmış olandan ziyade kazanılmış olan üç puanın mutluluğu bizler için çok daha büyük bir mutluluk gösteriyor. Bu puan bizler için iyi bir başlangıç oldu. Şimdi oynamayı gönül isterdi, 20 yaşında olalım ve bu oyunu bu kafa yapısıyla oynayalım. Bizim dönemimiz geride kaldı.” şeklinde konuştu.

“Gelecek hafta Batshuayi gelir diye düşünüyorum”

Teknik adam forvet hattında Batshuayi’nin geleceğin söyleyerek, “İyi bir forvet almayı planlıyoruz. Transferde biraz geç kaldık fakat kolay da bir iş değil. Rakamlar oldukça fazla. Roiser ve Fhezzal’ı alabildik, onlar da çok beklediler. Kenan, Mehmet ev Salih geldi; 6 aydan beri ise Alex oynamıyor ancak fit konumda. Alex, milli maçın ardından hazır olarak dönecek. Sezon başı olmasından dolayı oyuncuları yeniden sakatlamayı istemiyoruz. Uzun vadeli adımlar lazım bize. Batshuayi, eğer bir aksilik yaşanmazsa gelecek hafta gelecek, diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)