Sergen Yalçın üçünün de biletini kesti!

Ahmet Nur Çebi ve Sergen Yalçın, transfer zirvesi yapacak. Zirvede kalacaklar, gidecekler ve kadroya eklenecekler değerlendirilecek.

SPOR 02.07.2020, 09:37
Sergen Yalçın üçünün de biletini kesti!

Beşiktaş'ta bu hafta kader zirvesi var. Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi ile teknik patron Sergen Yalçın etrafına geçecekleri masaya transferleri yatıracak.

Teknik patronun zirve hazırlıklarını tamamladığı, zirve için ekibiyle raporlarını hazırladığı öğrenildi. Gitmesini ve kalmasını istediği oyuncuları netleştiren Sergen Yalçın'ın üstünü çizdiği ilk isimler Douglas, Isimat Mirin ve Enzo Roco.

Beşiktaş'ın tecrübeli isimlerinden olan Gökhan Gönül ile Atiba Hutchinson'ın takımda kalmasını isteyen teknik adam Sergen Yalçın, siyah-beyazlı ekibe takviye noktasında Ahmet Nur Çebi ile fikir teatisinde bulunacak.

Zirve sonrası yoğun mesai

Sengen Yalçın, Alanyaspor'dan eski öğrencileri olan Junior Fernandes ve Welinton'ı listesine yazdığı öğrenilirken, kadrosunda görmek istediği diğer oyuncularla ilgili de tek tek rapor hazırladığı belirtildi.

Junior Fernandes ve Welinton dışında transfer hedefi olarak not alınan oyuncuların da teknik incelemesi ve ekonomik incelemesi de geniş kapsamlı olarak zirvede konuşulacak.

Zirveden çıkacak sonuca göre zaman kaybedilmeden listede bulunan ya da görüşmeler için ilk adımı atılan isimlerle temaslar hızlandırılacak.

Yorumlar (0)