Sergen Yalçın kırmızı kart gördü! Çılgına döndü

Kasımpaşa kulübünün sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktörlük yapan Sergen Yalçın'a maçın hakemi Halis Özkahya önce sarı kart, sonrasında tepkileri kesilmeyince 5 saniye sonra kırmızı kart göstererek, teknik adamı oyun dışına gönderdi. Sergen Yalçın ve Halis Özkahya arasındaki bu olay bir anda sosyal medyada gündem oldu.

SPOR 04.11.2019, 09:02 04.11.2019, 09:03
Sergen Yalçın kırmızı kart gördü! Çılgına döndü

Ligin 10. hafta programında Kasımpaşa’nın konuğu olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın kırmızı kart gören isim oldu.

Karşılaşmada dakika 85'i gösterdiğinde bir pozisyonun ardından hakem Halis Özkahya’ya itirazda bulunan Sergen Yalçın, önce sarı kart gördü. Sarı kartın sonrasında tepkisini artıran Yalçın, bu karttan 5 saniye sonra kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

Verilen kararın ardından sinirlerine hakim olamayan ve saha içine girmeyi deneyen teknik adamı önce yardımcısı Murat Şahin sakinleştirmeye çalıştı.

Kırmızı karttan sonra sinirlerine hakim olamayan ve sahayı erken terk etmeyen tecrübeli teknik direktöre, Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, soyunma odasına kadar yanında gitti.

Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya ile Sergen Yalçın'ın yaşamış olduğu bu  diyalog sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı. İddialara göre Halis Özkahya Sergen Yalçın'a kırmızı kart gösterdikten sonra 'Defol' dedi. Bu kelimeye çok sinirlenen Sergen Yalçın hakemin üzerine doğru yürümeye kalkıştı.

Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor taraftarları Twitter'da açılan 'Sergenyalçınyalnızdeğildir' etiketiyle Sergen Yalçın'dan desteklerini esirgemediler.
 

Yorumlar (0)