Sergen Yalçın: Kazanmamızın gerekli olduğu bir maçı verdik

Sergen Yalçın, Kasımpaşa maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Üzgünüz. Oyuncularımız ilk yarı içindeki arzusu ve isteği gayet iyiydi.” şeklinde konuştu.

SPOR 03.12.2021, 23:08 04.12.2021, 00:10
Sergen Yalçın: Kazanmamızın gerekli olduğu bir maçı verdik

Süper Lig’de 15. haftada Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaştı.

Siyah-beyazlı ekip mücadelede 1-0 öne geçse dahi skoru koruyamayarak İstanbul ekibiyle 1-1 berabere kaldı.

Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın açıklamalar yaptı.

Yalçın yapmış olduğu açıklamalarda, “İlk yarıda oyun üstünlüğü bütünüyle bizdeydi. 1-0’lık bir galibiyet, 3-4 adet de %100’lük golleri atamadık, bir tane gol de VAR’dan döndü. Bu tip maçlarda fişi çekmek gerek lakin pozisyon yakalamışken atmak lazım bu maçlarda.

“1-0 çok tehlikeli bir skor”

1-0 her zaman tehlikeli bir skor bu oyunlarda. 60. dakikanın ardından takım bayağı geri çekildi, biz bunları söylemedik oyunculara, bütünüyle koruma hissi sonucunda çekilme oldu, önceki maçların da getirmiş olduğu psikolojik bir baskı vardı. Bunun neticesinde de golü yemiş olduk.

2. yarıya geldiğimizde 2-3 net pozisyona girdik ancak kimi zaman topun da içeriye girmesi gerekli. Daha akıllı ve daha becerikli olmamız gerekiyor.

Can çok güzel bir gol attı. Sahanın en iyi oyuncusuydu, iyi de oynadı belki de bizim adımıza.

Üzgünüz

Kazanmamız gerekli olan maçı beraberlik elde ederek noktaladık. Üzgünüz. Oyuncuların ilk yarıdaki arzusu ve isteği gayet iyiydi.

Bugün Michy 2-3 gol arasında atabilirdi bitirici bölgelerde olsaydı, o bölgelerin dışarısında kaldı. Bu da gol atmasının önüne geçti. Atabilirdi ancak olmadı söylenecek bir şey yok. VAR’dan dönen gol de çok güzel bir vuruş yaptı.

1-0 skor her daim tehlikelidir, 1 gol yenebilir. Biz de yedik ve berabere tamamladık. Bunu beklemiyorduk. İlk yarının ardından rahat bir şekilde kazanmayı bekliyorduk, fakat kimi zaman olmuyor. Yapacak bir şey yok. Daha da kazanıp kazanmak üzerine bakacağız.

N’Koudou’nun durumu da sanıyorum yarın belli olur.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)