Sergen Yalçın'ın istifa bilmecesi!

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sosyal medya sayfaları üzerinden "Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık" paylaşımı yapıldı. Kulüp, daha sonra "Resmi twitter hesabımızın çalındığını üzülerek sizlere belirtiyoruz" açıklamasını yaptı.

SPOR 26.10.2019, 20:46
Sergen Yalçın'ın istifa bilmecesi!

Süper Lig temsilcisi BtcTurk Yeni Malatyaspor'un resmi Facebook ve Twitter sosyal medya hesabından "Her şey için teşekkürler Sergen hoca. Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Malatya'mız için verdiği tüm emekler için teşekkür ederiz. Beşiktaş kariyerinde başarılar dileriz. Resmi twitter hesabımızın çalındığını üzülerek sizlere belirtiyoruz. Kamuoyunu Aydınlatma Platformuna sunduğumuz gibi Beşiktaş Kulübü ile Sergen Yalçın'a karşılık Abdullah Avcı +1,5 milyon dolar karşılığında prensipte ön anlaşmayı sağladığımızı ancak takas sürecinin 30 Ekim çarşamba günü yapılacağını taraftarlarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz" açıklaması yapıldı.

Paylaşımın ardından Yeni Malatyaspor Kulübünden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Resmî Facebook sayfamız art niyetli kişilerin eline geçmiştir. Bu süreçte yapılan hiç bir paylaşım bize ait olmadığı gibi doğruluk payı da yoktur" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar (0)