Sergen Yalçın'ın ekibi en golcü takım oldu!

Süper Lig’in 9. hafta programında evinde Kayserispor’u 4-0 yenilgiye uğratan Yeni Malatyaspor zirveye emin adımlarla ilerliyor.

SPOR 28.10.2019, 14:10
Sergen Yalçın'ın ekibi en golcü takım oldu!

Sergen Yalçın'ın takımı 3’te 3 yaparak puanını 16’ya çıkarırken, ortaya koymuş olduğu istatistiki tabloyla da büyük beğeni topladı.

Dokuz maçın beşinde galip gelen Yeni Malatyaspor, bir karşılaşmada ise sahadan eşitlikle ayrıldı. Yeni Malatyaspor atmış olduğu 22 golle de ligin en golcü takımı ünvanına sahip oldu. Sezona Avrupa Kupası ön eleme karşılaşmalarıyla başlangıç yapan Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de yükselişine devam ediyor.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’deki son 3 karşılaşmasında da galibiyet elde ederek 16 puanla ligde üçüncü sırada yer aldı. Yalçın'ın ekibi 9 karşılaşmada rakip fileleri 22 kez hafalandırırken, Yeni Malatyaspor kalesinde ise 10 golle karşılaştı. Sarı kırmızılı takımın ofansif hattı Kayserispor müsabakasında da görevini eksiksiz yaparken, Jahovic atmış olduğu golle toplam gol sayısında 8’e ulaştı ve 9 golü bulunan Alanyaspor’lu Cisse’nin arkasından geliyor.

Yorumlar (0)