Sergen Yalçın depremi: "Yarın Başkan Çebi ile görüşeceğim"

Giresunspor’a evinde 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yarın Başkan Çebi ile görüşeceğini ve istifanın da seçenekler arasında olduğunu belirten Yalçın, takımdaki durumu düzeltemediklerini söyledi.

SPOR 28.11.2021, 00:23
Sergen Yalçın depremi: "Yarın Başkan Çebi ile görüşeceğim"

Süper Lig’in 14'üncü haftasında Giresunspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Yalçın, karşılaşmanın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. 

"Oyunla ilgili konuşacak bir şey yok"

İlk etapta oyuna ilişkin konuşan Yalçın, “Oyunla ilgili konuşacak pek bir şey yok. Yepyeni bir başlangıç yapmak istedik fakat olmadı. VAR'ın bu akşam sıkıntılı olduğunu söyleyebilirim. Necip'in kırmızı kartından önce Josef'e faul var. Aleyhimize verilen penaltı sıkıntılı. Yayıncı kuruluş bazı pozisyonları yayınlamıyor. Bazı pozisyonların videosunu talep ediyoruz, sildiklerini söylüyorlar. Bunları bahane olarak ortaya atmıyorum. Bu sene işler istediğimiz gibi gitmiyor. Büyük camialarda bu tarz durumların altından kalkmak zor. Tüm sorumluluk bana ait. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve onlardan özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

"Sorumluluğu üstleniyorum"

Takımda hiçbir sorun olmadığını da işaret eden deneyimli teknik adam, “Maaşlar zamanında yatıyor. Aralarında da herhangi bir sorun yok. Buradan bir çıkış göremiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ama olmuyor. Daha fazla zarar vermek istemiyorum. Düşüşten dolayı elbette üzgünüz fakat elimizden gelen bu." dedi.

"Taraftarımız sonuna kadar haklı"

Futbolcularının da düşüncelerini aldıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, “Futbolculardan da fikir alıyoruz. Onların isteklerine yanıt vermek istiyoruz. Bilmeden yaptığımız bir yanlış varsa düzeltiriz. Maçlar dışında görünen herhangi bir sorun yok. Taraftarlar sonuna kadar haklı. Başarıda ödül alıyorsanız, başarısızlıkta da tepki alacaksınız." sözlerini sarf etti. 

“İstifa da gündemde"

Futbolcuların bilerek iyi oynamadığına ve istifa sorularına da cevap veren Yalçın, “Asla böyle bir şey yok. Yarın Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğim. İstifa da gündemde olacak. Yarın her şey belli olur." diye konuştu.

Yorumlar (0)