Sergen Yalçın'dan maç sonu açıklamaları

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, İstikbal Mobilya Kayserispor maçında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

SPOR 27.10.2019, 18:17
Sergen Yalçın'dan maç sonu açıklamaları

Sergen Yalçın, Süper Lig'in 9. haftasında 4-0 kazandıkları İstikbal Mobilya Kayserispor maçı sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında, sahalarında oynadıkları tüm maçları kazanmak istediklerini aktararak, "Bugün de kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularıma ve bizi desteklemeye gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizim için çok iyi ve mutlu bir gün oldu. Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız müsabakaya yarından itibaren hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

"Hedef koymak için çok erken"

Bir basın mensubunun takımın hedefiyle ilgili sorusuna Yalçın, "Sezon başında da söylemiştim, çok uzun bir maraton oynuyoruz. Henüz birinci çeyreği bile bitirmedik, hedef koymak için çok erken. Malatyaspor olarak ligi ilk 8'in içerisinde bitirmek istiyoruz. İlk 8'in içerisinde bitirirsek, kendimizi başarılı görürüz diye düşünüyorum. Şu anda gidişatımız iyi. Üç haftadır kazanıyoruz, çok mutluyuz. Oyuncularımız mutlu, takımımız psikolojik anlamda çok güçlü." yanıtını verdi.

Beşiktaş sorusu

Sergen Yalçın, adının Beşiktaş ile anılmasına ilişkin sorusunu ise "Öncelikle maç oynadık. Bu maçtan sonra bu tarz konular, sıkıntılı ve polemik yaratacak konular. O yüzden sadece Malatyaspor ile ilgili konuşursak çok memnun oluruz." şeklinde yanıtladı.

Bir başka basın mensubunun, "Sezonu Yeni Malatyaspor'da kapatacak mısınız?" sorusu üzerine ise Yalçın, "Bakalım kısmet, inşallah kapatırız, daha yeni geldik buraya." ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)