Sergen Yalçın: Bu maçın sorumlusu ben değilim

Sergen Yalçın, Alanyaspor karşılaşmasında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından konuştu. Tecrübeli hoca, bugünkü yenilginin sorumluluğunu öğrencilerine yükledi.

SPOR 20.11.2021, 23:05
Sergen Yalçın: Bu maçın sorumlusu ben değilim

Beşiktaş teknik direktörü Yalçın, 2-0'lık Alanyaspor müsabakası sonrası konuştu.

"Bu maçın sorumluluğu bende değil"

"Artık basın mensuplarına gelip konuşma yapmak çok zor geliyor." diyen Yalçın, şu sözleri sarf etti:

"Skora ilişkin bazı bahaneler üretmek bizi zor bir duruma sokuyor. Camiamızdan, taraftarımızdan özür diliyoruz. Bu oyun, bu neticeler... Sorumlu tamamen benim. Sorumluluk alması gereken kişi de benim. Şunu da ifade etmek istiyorum. Sahada oynanan oyunun, ortaya koyulan mücadelenin, skoru kabullenmişliğin, isteksizliğin, herhangi bir şey yapmamamın, gol atmak için gayret sarf etmemenin sorumluluğu ise bende değil. Bundan önceki maçların sorumluluğu bende fakat bu maçın sorumluluğunu ben almıyorum.

"Kelimeler tükendi"

Son golü çok önemli görmüyorum. Evet, ikinci gol önemli değil. İlk goller hep bireysel hatalardan kaynaklanıyor zaten. Hata olmadan gol atılmaz fakat bizi üzen şey, bundan evvelki karşılaşmalarda arzu, istek vardı. Çevirebileceğimiz müsabakalar da oldu. Bu maçta ise kelimeler tükenmiş durumda. Adeta hiçbir şey yapmadık. Hiç iyi bir görüntü veremedik. Yenilgiyi kabullenen bir futbolcu grubu sahadaydı. Enerji hiç yoktu. Biz asıl üzen şey de bunlar. 

"Psikolojimiz bozuldu"

Yenilgilerin ardından bahaneler üretmeyi istemiyorum. Zaten bu maçta bahane üretecek hiçbir şey yok. Biz güçlüyüz. Çok iyi çalışıyoruz. Futbolcuları fiziksel ve psikolojik olarak destekliyoruz. Fakat bizim psikolojimiz bozuldu. Üzgünüz."

Yorumlar (1)
Nuri çelenli 2 yıl önce
Reklam işi hiç olmadı ve işinize tam manasıyle sarılmıyor görüntüsü var Futbolcularda bu durumda .işlerine boş veriyorlardır