Sergen Yalçın: Bu görüntü 'fake'

Sporting Lizbon müsabakasında 4-1 yenilen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR 19.10.2021, 23:10
Sergen Yalçın: Bu görüntü 'fake'

Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü müsabakasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon’a evinde 4-1 yenilen Beşiktaş'ta teknik direktör Yalçın, mücadelenin ardından gerçekleştirilen basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. 

"Önümüze bakacağız"

Farklı skor sebebiyle üzgün olduğunu dile getiren Yalçın, “Oyundan memnunum. 4-1'lik bir oyun yoktu, futbolcularım iyi mücadele etti. Bu seviyede kornerden 3 gol yedik, bence en üzücü şey de buydu. Burada yapılan en ufak hatanın cezası anında kesiliyor. Önümüze bakmalıyız, bu maça takılmamalıyız." şeklinde konuştu. 

“Oyunun hakkı bu değildi"

Çok kolay goller yediklerini söyleyen deneyimli hoca, "Bu seviyede bu denli basit golleri kalemizde görmek futbolcuların psikolojisini etkiliyor. 3-1'e rağmen iyi mücadele ettik fakat dördüncü golü de ağlarımızda gördük. Bu gollerin hepsi büyük şanssızlık. İyi ataklar yaptık ama sonlandıramadık. Bahane üretmek istemiyorum, bu tür skorlar ne yazık ki olabiliyor. 4-1 bu oyunun hakkı değildi." dedi. 

“Hedefimiz Avrupa Ligi"

Gruptan çıkma şansını değerlendiren Yalçın, “Şampiyonlar Ligi’nde henüz puan alamadık fakat bu saatten sonra çok fazla şansımız olduğunu düşünmüyorum. Avrupa Ligi'ni hedefleyeceğiz. Artık bunu kovalayacağız.” dedi. 

"Taraftarlarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz"

Taraftarların karşılaşma sonunda bazı futbolcuları protesto etmesi hakkında da konuşan hoca, “Onlar bizim için çok değerli. Onlardan destek bekliyoruz. Dönem dönem skora bağlı olarak bu tür olaylar yaşanabiliyor. Bunları doğal karşılıyorum. Bizim görevimiz de taraftarımızı mutlu etmek." şeklinde konuştu. 

"'Fake'"

Galatasaray ile karşı karşıya gelecekleri derbi için görüşleri sorulan tecrübeli hoca, "Bu maçlar her daim önemlidir. Yeteri kadar dinlenme şansımız olacak. Çok zor bir maç. Hiç tahmin etmediğimiz şeyler yaşadık, maçlar kaybettik. Gerçek olan bu değil. Bu görüntü fake (sahte). Asıl görüntü, takımım normale dönünce ortaya çıkacak." dedi. 

Yorumlar (0)