Sergen'li Beşiktaş, kritik viraja giriyor!

Sergen Yalçın'ı teknik direktör olarak göreve getiren Beşiktaş, yükselişini kritik Başakşehir maçıyla devam ettirmek istiyor. Beşiktaş, Başakşehir'le birlikte zorlu bir maç serisine başlayacak.

SPOR 14.02.2020, 10:46
Sergen'li Beşiktaş, kritik viraja giriyor!

Sezon başında göreve getirilen teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevine son verdikten sonra en son Yeni Malatyaspor'u çalıştıran ve oynattığı futbolla takdir toplayan Sergen Yalçın'ı göreve getiren Beşiktaş, Yalçın'la çıktığı 2 maçı da kazandı.

Bu akşam Başakşehir deplasmanına çıkmasıyla birlikte çok zorlu bir sürece girecek olan Beşiktaş, 5 maçlık zorlu seriden mümkün olduğu kadar çok puanla ayrılmak istiyor. Şampiyonluk yarışındaki önemli rakiplerinden Başakşehir deplasmanına giden Sergen Yalçın'lı Beşiktaş, bu öaçtan sonra haftaya bir diğer iddialı takım Trabzonspor'u ağırlayacak.

Sürecin sonunda derbi var!

Sonraki hafta Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyen Aytemiz Alanyaspor'la Alanya'da oynayacak olan Beşiktaş, küme düşmemek için mücadele eden Ankaragücü'nü ağırlamasının ardından Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray derbisine çıkacak.

Beşiktaş'ın kaderi netleşebilir

5 maç sürecek olan kritik virajda 15 puan için mücadele edecek olan Beşiktaş, bu süreçte aldığı puanlarla şampiyonluk yarışındaki kaderini belirleyecek. Kadrosundaki tüm oyuncuları bu zorlu süreç için hazırlamak için uğraşan Sergen Yalçın, oyuncularına antrenmanlarda iyi performans gösteren tüm oyuncularına forma verebileceğini söyleyerek mümkün olduğunca adil davranmaya da çalışıyor.

Yorumlar (1)
EMİN SABUNCU 4 yıl önce
kazanan çok büyük avantaj sağlar.gönlüm beraberlikten yana.