Sergen Hoca Ajax planını belirledi

Yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi’nde zorlu Ajax takımına konuk olacak olan Beşiktaş takımının hocası Sergen Yalçın, son taktik idmanında aklındaki 11 ile denemeler yaptı ve kadrosuna karar verdi

SPOR 27.09.2021, 13:49
Sergen Hoca Ajax planını belirledi

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında yarın akşam Hollanda'nın efsane takımı Ajax ile deplasmanda karşılaşacak.

Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da gerçekleşecek karşılaşma TSİ 19.45'de başlayacak. Maç EXXEN kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.

“Savaşacağız”

Kadro ile ilgili sıkıntıları bilinen Beşiktaş Süper Lig’de zor günler yaşasa da yarın yapılacak Ajax maçı için özel olarak hazırlanıyor.

Devler liginde merakla beklenen maçta en gözde futbolcularından yoksun olarak maça hazırlanan Sergen Yalçın yaptığı açıklamada kadro konusunda büyük sıkıntı yaşasa da taraftarlarına savaşçı kişiliklerinden ödün vermeyeceklerinin ipuçlarını verdi.

“Mutlaka karşılığını alacağız”

 Bugün gerçekleşen son idman öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen son hazırlıklarını tamamlayan Yalçın şunları söyledi: “Kadroda bir çok yıldız oyuncumuz sakatlıkla boğuşuyor, ancak bu duruma bahaneler üretemeyiz. Ajax karşısında daha önce hep yaptığımız gibi maçın sonuna kadar yüreğimizi sahaya koyup galibiyet için mücadele edeceğiz. Hiçbir şeye takılmayacağız. Mücadelemizi bırakmazsak mutlaka bunun karşılığını alacağımıza inanıyorum”

Öte yandan Yalçın’ın maç için aklındaki kadronun şu şekilde olduğu düşünülüyor: Mert, Rosier, Serdar Saatçı, Nsakala, Umut, Salih, Josef, Gökhan, Rıdvan, Batshuayi (Kenan Karaman)

Yorumlar (0)