Serena Williams veda ediyor

Kariyerinde 23 kez grand slam şampiyonluğu yakalayan dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, bu sezonun son grand slam turnuvası olan ABD Açık'ın akabinde tenisten uzaklaşacağını ifade etti.

SPOR 09.08.2022, 18:20 10.08.2022, 13:30
Serena Williams veda ediyor

ABD medyasına konuşan 40 yaşındaki ABD'li tenisçi, son senelerde tenisin haricinde farklı alanlara da vakit harcamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu kaydetti.

Önümüzdeki 29 Ağustos tarihinde başlayacak olan ABD Açık'a katılmasının akabinde tenisten uzaklaşacağını ifade eden Williams, "Emeklilik kelimesini hiç ama hiç sevmiyorum. Bu, hayal edebileceğim en zor şeylerden biri. Tenise asla veda etmek istemiyorum fakat ömrümün sonraki aşamasına hazır durumda olduğumu da çok biliyorum." diye konuştu.

"Geriye doğru sayım başladı"

Bu hususa dair önümüzdeki haftalarda detaylı bir açıklama yapacağını dile getiren Williams'ın, Instagram hesabına "Geriye doğru sayım başladı." mesajını yazması da dikkatlerden kaçmadı.

Son senelerde yaşadığı sakatlıklar ve yaşı sebebiyle eski formundan bir hayli uzaklaşan ve dünya sıralamasında 407'inci basamakta bulunan Serena Williams, devam etmekte olan Kanada Açık'ta ilk tur müsabakasını kazanarak 14 ayın ardından tek kadınlar kategorisinde ilk kez galibiyete ulaşmıştı.

Yorumlar (0)