Serdar Aziz Fenerbahçe’ye 3 yıl daha ‘evet’ dedi

2018-2019 ara transfer döneminde Fenerbahçe’nin kadrosuna aldığı milli futbolcu Serdar Aziz’in sözleşmesi 3 yıl daha uzatıldı.

SPOR 20.05.2022, 16:16 22.05.2022, 10:13
Serdar Aziz Fenerbahçe’ye 3 yıl daha ‘evet’ dedi

Fenerbahçe tarafından yapılan açıklamada Serdar Aziz'le 3 senelik yeni bir sözleşme oluşturulduğu duyuruldu. 2025 senesine kadar Fenerbahçe’de forma giyecek olan Serdar Aziz, mutluluğunu dile getirdi.

Serdar Aziz: “Kariyerimi Fenerbahçe’de sonlandıracağım”

Serdar Aziz Fenerbahçe’de bulunan sözleşmesini 3 sene daha uzatarak, “Türkiye’nin en büyük takımında devam ettiğim için sevinçliyim. Heyecanla da burada devam edeceğim. 2019 senesinde ilk imzamızı Fenerbahçe’ye atmıştık. Şu anda da yeniden atıyorum. Sadece ben değil, ailemde çok mutlu. Fenerbahçe taraftarına beni ilk günden beri destekledikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Emeği olan herkese teşekkür ederim. Fenerbahçe’nin başkanı Ali Y. Koç’a da çok teşekkür ederim. Bu formanın ağırlığı bir başka ve ben bunu çok iyi bilirim. Bütün maçlarda elimden gelenin en iyisini yapıp, mücadelemi verdim. Sonrası içinde aynı istekle devam edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Burada bulunduğum için çok mutluyum. İnşallah bu onurlu formanın içinde koşturacağım ve sahaları da Fenerbahçe’de terk edeceğim” şeklinde ifade etti.

Eksik kupa sözü tutulacak

İdare Kurulu Üyelerinden Selahattin Baki ise “İlk olarak hayırlı olmasını diliyorum. Bende çok fazlasıyla mutluluk yaşıyorum. Çünkü benim yönetime daha ilk girdiğim sıralarda A’dan Z’ye kadar her şeyiyle takip ettiğim bir transferdi, Serdar Aziz. O zamandan bu zamana üç yıl kadar bir süre geçmiş. Karakter olsun performans olsun herhangi bir problem yaşamadığımız hem maçta hem de idmanlarda elinden gelenin fazlasını vererek çalışan bir kardeşimiz. Üç senede içimizden birisi bunu başardı. Şu anda yeni bir dönem yaşanacak. Fenerbahçe’nin hayatında eksik bulunan bir kupa var. İnşallah onu da bu yıl birlikte sahada olsun saha dışında olsun vereceğimiz mücadeleyle kazanacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çok mutluyum” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar (0)