Serdar Aziz'den hakeme sert sözler: "Şerefsiz..."

Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz'in Göztepe mücadelesi sırasında hakem Atilla Karaoğlan'a söylediği sözler ortalığı karıştırdı. 29 yaşındaki oyuncunun, hakeme "Şerefsiz köpekler" demesi tepki çekti. 

SPOR 19.10.2020, 09:16
Serdar Aziz'den hakeme sert sözler: "Şerefsiz..."

Süper Lig'in 2020-2021 sezonunun 5'inci haftasında dün Göztepe-Fenerbahçe mücadelesi vardı. Sarı-lacivertliler, söz konusu karşılaşmadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.

Göztepe'de golleri 34'üncü (penaltı) ve 63'üncü dakikalarda Guilherme Costa Marques kaydetti. Fenerbahçe'de ise golleri 26'ncı dakikada (penaltı) José Sosa, 43'üncü dakikada Serdar Aziz, 51'inci dakikada Dimitris Pelkas attı. Fenerbahçe, böylece Süper Lig'de şu ana kadar 11 puan toplayarak, maç fazlası ile lider oldu.  

Göztepe-Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan bir olay ise şaşkınlığa uğrattı. Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, hakem Atilla Karaoğlan'ın kararına tepki gösterince olan oldu. 29 yaşındaki futbolcunun, hakeme "Şerefsiz köpekler" demesi ortalığı karıştırdı. 

Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) vereceği karar merak konusu haline geldi. 

Serdar Aziz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kritik bir deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu hissettiklerini ancak hakemin tavrının mücadelenin önüne geçtiğini söyledi.

"O pozisyondan sonra penaltı verilemezdi"

Mücadelenin beraberlik ile sona ermesi için hakem Atilla Karaoğlan'ın elinden gelen her şeyi yaptığını iddia eden Serdar Aziz, kendi pozisyonunun penaltı ile herhangi bir alakasının olmadığını kaydetti.

Serdar Aziz, Göztepe oyuncusunun kendini yere attığını ve kalçasına değdiğini, bunun üzerine de hakem Atilla Karaoğlan'ın haksız bir şekilde penaltı verdiğini ileri sürdü.

"VAR'a gitmedi"

Hakemin VAR'a gitmemesine tepki gösteren Serdar Aziz, mücadelelerin ardından hakemi hiçbir zaman suçlamadığını, hatası olduğunda mutlaka kabul ettiğini ancak söz konusu pozisyonda VAR'a bile gidilmediğini söyledi. 

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Serdar Aziz'in en az 3 maç ceza alabileceğini ifade etti. Fenerbahçe'ye verilen penaltının doğru bir karar olduğuna dikkat çeken Erman Toroğlu, Göztepe'ye verilen penaltının ise tamamen yanlış verilmiş bir karar olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)