Şenol Güneş: Küme düşmenin kaldırılması iyi olmadı!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, küme düşmenin kaldırılmasının, Türk futboluna faydası olmayacağını söyledi.  

SPOR 30.07.2020, 11:10
Şenol Güneş: Küme düşmenin kaldırılması iyi olmadı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), küme düşmenin kaldırıldığını ve 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de 21 takımın mücadele edeceğini duyurmuştu. Söz konusu karara bazı kesimler tarafından sert tepki gösterilmişti. 

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de söz konusu karara ilişkin ne düşündüğü merak konusu haline gelmişti.

Şenol Güneş'in, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından verilen karara karşı olduğu öğrenildi.  

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu toplantısından önce yemeğe katılan Şenol Güneş'in, Süper Lig'de küme düşmenin kaldırılmasına, takım sayısının artmasına ve yeni yabancı kuralının uygulanmayacak olmasına tepki gösterdiği ifade edildi. 

Şenol Güneş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve toplantıda yer alan diğer kişilere bu konudaki tepkisinin nedenini anlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) lig planlaması için baskı uygulayan Şenol Güneş, kulüplerin turnuva düzenleyeceklerini, bu nedenle kendileriyle çeliştiklerini belirtti. 

Şenol Güneş, küme düşmenin kaldırılmasının ve Süper Lig'de 21 takımın mücadele etmesinin, Türk futboluna faydası olmayacağını söyledi.  

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü'nün önümüzdeki dönemde konuya ilişkin açıklamada bulunacağı öngörülüyor. 

Yorumlar (0)