Şenol Güneş karar verecek: Geri dönebilir!

Son 7 aydır herhangi bir takım çalıştırmayan teknik direktör Şenol Güneş'in Birleşik Arap Emirlikleri liginden 3 ayrı teklif aldığı ancak bunlara cevap vermediği belirtiliyor. İddialara göre deneyimli teknik adam, Türkiye'de büyük bir kulübün kendisine teklif iletmesini bekliyor.

SPOR 20.04.2022, 20:06 21.04.2022, 12:08 Hakan Öksüz
Şenol Güneş karar verecek: Geri dönebilir!

A Milli Takımının başında EURO 2020 futbol turnuvasına katılan ancak 3 maçta 3 mağlubiyet alan teknik direktör Şenol Güneş, eleştirilerin odağına yerleşmişti.

Deneyimli teknik adam, 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde alınan kötü sonuçlar üzerine istifa etmişti. Son 7 aydır herhangi bir takımı çalıştırmayan Güneş'in hangi takımı tercih edeceği merak ediliyordu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş sesleri!

İddialara göre Beşiktaş yönetimi, 2016 ve 2017 yıllarından kendilerini peş peşe Süper Lig şampiyonu yapan Şenol Güneş'in ismini listeye almıştı. Sergen Yalçın'ın görevden ayrılmasının ardından kalıcı bir teknik adam bulamayan Beşiktaş'ın, Şenol Güneş ismini listenin üst sıralarına aldığı iddia ediliyordu. 

Valerien Ismael'in takımın başına gelmesi ve etkili bir oyun oynatması üzerine siyah beyazlı yönetim, mevcut teknik adamla yola devam etme kararı almıştı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Şenol Güneş, anlaşma yapıldığı ididalarını yalanlamıştı.

Arap Ligi'ne mi gidecek?

Gelen bilgilere göre Şenol Güneş, Birleşik Arap Emirlikleri liginde yer alan 3 takımdan teklif aldı. Tecrübeli teknik adamın, Şubat ayında kendisine yapılan tekliflere halen daha cevap vermediği belirtiliyor. İddialara göre Şenol Güneş, daha iyi takımlardan gelecek teklifleri görmek için yavaş davranıyor. Güneş'in aklında büyük Süper Lig takımlarından birinin olduğu konuşuluyor.

Yorumlar (0)