Şenol Güneş: Belki de oyuncular maça koronavirüslü çıktı

A Milli Takım’da Covid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular ile açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Şenol Güneş, “Belki de oyuncular maçta koronavirüslü oynadı” diye konuştu.

SPOR 03.04.2021, 10:08 03.04.2021, 12:25
Şenol Güneş: Belki de oyuncular maça koronavirüslü çıktı

Teknik Direktör Şenol Güneş Milli Takım’da Covid-19 testleri pozitif çıkan oyuncular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası elemelerinde alınan 3 maçta 7 puanın gayet iyi olduğunu ifade eden Şenol Güneş, Letonya maçında alınan beraberliğin herkesi üzdüğünü ifade etti.

‘Seyahatten yorgunuz diye, düşündük’

Oyuncuların İspanya dönüşü sonrası ‘jet lag’ olduklarını söylediklerini ifade eden Güneş, “futbolcularımız korona olduklarının farkında olmadı belki. ‘Hocam seyahatten yorgunuz diye düşündük’ dediler” açıklamasında bulundu.

‘Belki oyuncu maçta pozitifti’

Kadrodaki 3 oyuncunun da sıkıntısı olmadığını ifade eden Güneş, 6 test yaptırdıklarını da belirterek, “Belki maçta oyuncu pozitifti. Bilmiyoruz” açıklamasında bulundu.

‘Virüs, 3 oyuncudan yansımış olabilir’

Virüsün takıma İrfan Can, Nazım ve Zeki Çelik’ten yanışımız olabileceğini belirten Güneş, “Bu 3’ü aynı gruptaydı” diye konuştu.

‘Türkiye’de takım çalıştırmam’

Takım çalıştırma enerjisinin çok yüksek olduğunu ifade eden Güneş, “İleride daha yıpratıcı olmayan bir iş olabilir. Türkiye’deki kulüp takımlarına da dönmeyi düşünmedim” dedi.

Yorumlar (0)