Şenol Güneş: 6 puanın peşindeyiz!

A Millî Takımın, Arnavutluk karşılaşması öncesi teknik direktör Şenol Güneş ve Ozan Tufan basın toplantısı düzenledi. 

SPOR 10.10.2019, 17:47 10.10.2019, 17:50
Şenol Güneş: 6 puanın peşindeyiz!

Birlikte uyum içerisinde oynayan oyuncuları tercih ettiğini vurgulayan Şenol Güneş sözlerine şu şekilde devam etti:

" Bizim maçı final olarak görüyorlar"

"Akıllı, sabırlı, çok koşan ve birbirine yardım eden takım olacağız. Herkesin gurur duyacağı bir oyun oynayacağız. Rakibin gücünü biliyoruz. Kimi oynatsam, diğerini oynatmadığım için haksızlık olarak görülebilir ama bu bir maraton. Birlikte oynayan oyuncuları tercih edeceğiz. Arkasından da Fransa maçı var. Öncelikle Arnavutluk maçını düşünüyoruz. Son maçlarda aldıkları sonuçlar ve oynadıkları oyunla moral kazandılar. Bizim maçı final olarak görüyorlar. Biz de aynı şekilde görüyoruz.İki maçtan 6 puan almak tabii ki isteğimiz ama 4 puan da yeterli olabilir realist olursak. Burada galibiyet, Fransa'da beraberlik tercih edilebilir. Dediğim gibi 6 puan istiyoruz, neden olmasın diyoruz... Ciddi bir boyutta bir sakatlığımız yok. 22 oyuncu artı 4 kalecimiz var. Hepsi oynamaya hazır. Orta alanda geniş kadromuz var. Stoper bölgesinde de elimiz geniş. Dışarıda olanlar temiz kalbiyle takımı desteklemeli. Biz bir takımız."

Resim

Hayatında bazı değişiklikler yaparak, yenilenip futbol kariyerine odaklandığını belirten Ozan Tufan basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

"Futbola yüzde 100 odaklandım"

"Fransa maçı bizim için anahtar maç ama öncesinde Arnavutluk maçı daha kritik. Ona konsantre olacağız, taraftarlarımız da gereken desteği verecektir, biz de milli ruhu sahaya yansıtacağımızın garantisini veriyoruz. Geçmişle ilgili problemler, sorunlar vardı, onları mental olarak kafamda düzenledim. Hayatımı düzenledim, yeniledim, futbola yüzde 100 odaklandım. Pes edebilirdim, bırakabilirdim, bunun yerine daha çok çalışmayı ve hırs yapmayı tercih ettim. Bu sayede geri döndüm. Emre ağabeyin emeği üzerimde var ama ben her şeyi kendim yaptım, kadro dışı kaldığımda yanımda kimse yoktu, telefonlarım çalmıyordu, kimse aramıyordu. Ama başka bir şey olduğunda herkes arıyordu. Benim en büyük destekçim ailemdir, daha sonra Fenerbahçe'dir."

Yorumlar (0)