Selçuk İnan teknik direktör oldu! İşte ilk takımı…

Galatasaray’ın unutulmaz futbolcularından Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerine ilk adımı attı. Şenol Can’dan boşalan Kasımpaşa teknik direktörlüğüne Selçuk İnan’ın getirildiği açıklandı. 

SPOR 21.11.2022, 15:55 21.11.2022, 15:59
Selçuk İnan teknik direktör oldu! İşte ilk takımı…

Galatasaray’da futbolu bıraktıktan sonra Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, teknik direktörlük görevi için Kasımpaşa ile el sıkıştı. Kısa süre önce Şenol Can ile yollarını ayıran Kasımpaşa yönetimi, bir süredir yerli antrenörlerle temas halindeydi. Bu süreçte mavi-beyazlıların karar kıldığı isim Selçuk İnan oldu. 

13 maçta 15 puan toplayabildiler

Ligde bugüne kadar oynadığı 13 maçta 15 puan toplayabilen Kasımpaşa, Selçuk İnan yönetiminde hızlı bir şekilde üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. Genç teknik adam da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacağı Kasımpaşa’da başarılı sonuçlar alarak yeteneklerini sergilemeye çalışacak. Kasımpaşa yönetiminin kısa süre içerisinde 37 yaşındaki Selçuk İnan ile resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Selçuk İnan’ın kariyeri

Futbolculuk kariyerine Çanakkale Dardanelspor altyapısında başlayan Selçuk İnan, 2006 yılında Manisaspor’a transfer oldu. Burada başarılı bir performans sergileyen İnan, 2008 yılında 2 milyon avro bonservis bedeliyle Trabzonspor’a imza attı. 3 sene sonra bedelsiz olarak Galatasaray’a geçiş yapan yıldız futbolcu, burada gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline geldi. Sarı-kırmızılı camiada uzun seneler kaptanlık yapan İnan, 2020 yılında futbolu bıraktı. Futbolculuk kariyeri sonrası bir süre Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Selçuk İnan, teknik direktörlük görevi için Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı. 

Yorumlar (0)