Seferovic işbaşı yaptı

Galatasaray, yeni sezon başlamadan evvel Kasımpaşa ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı.

SPOR 24.07.2022, 22:40
Seferovic işbaşı yaptı

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Kasımpaşa ile özel müsabakada kozlarını paylaşan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Seferovic’in golleriyle sahadan 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Kasımpaşa’nın tek sayısı ise Hajradinovic’ten geldi.

İlk devrede karşılıklı goller

Maça iyi başlayan ve rakip sahada birkaç önemli fırsat elde eden sarı-kırmızılılar, aradığı golü 30'üncü dakikada buldu. Gomis'in verdiği pasla ceza yayının gerisinde meşin yuvarlakla buluşan Kerem, uzaktan çektiği sert şutla topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 

Kasımpaşa, kısa süre içinde rakibine karşılık vererek skora dengeyi getirdi. Lacivert-beyazlılar 35'inci dakikada geliştirdiği atakta Ben Ouanes'in çizgiye kadar indikten sonra çıkardığı meşin yuvarlağa, Hajradinovic ceza yayı içerisinden sert bir vuruş yaptı ve top yan kale direğine de çarparak filelere gitti.

Seferovic golünü attı

İkinci devrenin ilk bölümü orta saha mücadelesi şeklinde devam ederken, sarı-kırmızlılar 66'ıncı dakikada yeni transferi Seferovic'in attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Kerem'in soldan yaptığı ortada defanstan seken meşin yuvarlakla ceza alanına giren Seferovic, sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 

Kalan sürede iki ekip de skor üretemedi ve Galatasaray sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu. 













Yorumlar (0)