Şaşırtan iddia: Ronaldo, Manchester'a ihanet edecek!

Manchester United'ın gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması halinde 37 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

SPOR 31.03.2022, 21:00 01.04.2022, 14:26 Hakan Öksüz
Şaşırtan iddia: Ronaldo, Manchester'a ihanet edecek!

Sezon başında eski kulübü olan İngiliz ekibi Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, attığı gollerle taraftarı coşturmaya devam ediyor. Geçen yıl Ağustos ayında Juventus'tan Manchester United'a dönen Portekizli yıldız, bu sezon takımıyla çıktığı maçta 18 kez fileleri havalandırdı. 

Manchester United, ilk 4'e girer mi?

37 yaşındaki yıldız futbolcunun kariyerini başka bir takımda sürdürebileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialara yol açan durum, Manchester United'ın Premier Lig'deki konumu oldu. 29 maçta 50 puan toplayan ve 6'ncı basamakta bulunan Manchester ekibi, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebilmek için ligi ilk 4 sıra içinde bitirmek zorunda. 

Kırmızı Şeytanlar, Devler Ligi vizesi alabilmek için 51 puanlı Tottenham ve 54 puanlı Arsenal'i geride bırakmak zorunda. Öte yandan ligde üst sıraları zorlayan West Ham United ve Wolverhampton, Manchester United'ın 6'ncı sıradaki yerini tehdit ediyor. Bu sezon ligde etkili bir performans ortaya koyamayan Manchester United'ın, ligi ilk 4 içinde bitirememe ihtimali bulunuyor.

Ronaldo, Şampiyonlar Ligi istiyor!

Ligde ilerleyen haftalarda Liverpool, Arsenal ve Chelsea gibi devlerle karşılaşacak olan Manchester United'ın Devler Ligi bileti alamama ihtimalinin doğması, Ronaldo cephesinden haberlerin gelmesine neden oldu. Gelen iddialara göre Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya alışkın olan Ronaldo, gelecek sezon başka bir takıma gidebilir. Portekizli yıldız ile menajeri Jorge Mendes'in bu konuda görüştüğü ileri sürüldü. 

Barcelona iddiaları şaşaırttı!

Ronaldo'nun Barcelona'ya gitmeye sıcak baktığı ancak Katalanların teknik direktörü Xavi'nin bu transfere onay vermediği söyleniyor. Barcelona haberlerinin çıkması, Real Madrid taraftarının çılgına dönmesine yol açtı. Ronaldo, 2009 ile 2018 yılları arasında forma giydiği Real Madrid'de 450 gol ve 132 asistle oynamıştı.

Yorumlar (0)